- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Baliga Tamás #50895 üzenetére
Ház azért ez egy picit összetettebb dolog, de többségében igazad van.
Mi itteni HTPC-sek próbálunk alacsony TPD-s laptól építkezni, VGA nélkül, alacsony fogyasztással a legjobbakat kihozni.
Jelenleg úgy néz ki, 4k 60FPS + HDR-t egy kínai box is megoldja ami 10, max 15k, libreelec-et felpattintva van mindened.Intel Gemini Lake lapjaira (J4105/J5005,N4000,N5000) a beharangoások alatt számítható volt hogy midennt fog tudni, de sajnos pár dolgoggal még várni kell.
Amd-nél jelenleg 2400G és 2200G amik piacon vannak, lapokból kevés az oylan lap, amin van HDMI 2.0 aim kell a 4k-hoz, mert mind 1.4-el szerelt.
Jelenelg ezek a pocik full loadban 65W-ot esznek a mostani Intel ellenben 6-10W-ot.
Nekem 24/7-ben megy a gép , médialejátszó és NAS is egyben.Célom, de még 100%-ra nem döntöttem el, 2200GE ha megjelenik, akkor nézek hozzá egy lapot(H310 its-es) + ramot és kipróbálom milyen az AMD vonal.
Azért nem mindegy nálam hogy Intel révén Asrock J4105-ITX +8GB ram megállta 45k-ból (előzőt 25k-ért adtam el), így +20k-ba fájlt.
Amd vonalon kb 2200GE 30k, itx lap ~30k + 8GBram 20k(használtan) => ez 80k.....Lényegben mindkettő ugyanazt tudja, igaz budget-ben nem mindegy szerintem mennyiért.
Ezzel nem okoskodni akarok, csak a tiszta tényeket megírtam...Nekem 1,5 évig Asrock N3150-ITX-es lapom van imáadtam mert 4k-n kívül mindenfajta támogatás volt rá és Win/Linux/Libreelec pöccre ment rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Béta iOS-t használók topikja
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest