Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
üdv! ismét jelentkezem a láma kérdéseimmel.
A tegnapi és mai nap folyamán sikerült elég sokat guglizni, úgyhogy szeretnék kérni egy kis megerősítést. Korábban kinéztem egy alaplapot, amin tök jó van integrált hang,vga, meg hdmi, spdif kimenet. Az elméletem a következő:
amíg mindenről az alaplapit használom addig ki tudom tolni hdmi-n mind a video,mind az audio jelet a TV-re. Ha később videókártyát veszek, akkor marad hogy dvi-hdmi átalakítóval, bitre pontosan ki tudom tolni a videojelet, a hangot meg kaphatja a TV stereoba, vagy mehet erősítőre spdif kimeneten. Ha meg hangkártyát is vennék esetleg akkor meg már cseszhetem az alaplapi kimeneteimet, mert a kártyákból semmit nem profitálok, vagyis nem sok értelme van hdmi-s deszkát venni addig amig az integrált vga, audio nem igazán nyújt egy bizonyos szintet. Jól sejtem? Mert akkor hagyom a francba azt a deszkát, van ezeregy másik, akkor elég csak az spdif-re figyelnem, meg hogy legyen DVI.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi