- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Igen.
Mondjuk rendszer tekintetében mindegy Ubuntu vagy Windows van, mert mindkettőnek ugyanaz a szerepe mint mondjuk egy asztali gép tekintetében.
Bebootol, majd a torrenteket a Transmission végzi el, be van téve automatikus indításaba az Ubuntu-val vagy épp Windows-al.
Kodi is szintúgy az autómatikus indításban van betéve és illyenkor már csak maga a Kodi felület az amit látsz semmi mást.ASztali gépen kipróbálhatod hogy amilyen parancsikort az Startup mappába teszel Winodwsba azt autómatikusan elindítja bebootolás után.
Nekem Win10 is tökéletesen ment, egyetlen oka hogy Ubuntura cseréltem a HD hangok voltak, melyeket tud az erősítőm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest