- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Bay Trail Q1900-hoz Kodit és inkább Win 10-et. Szerencsére a Bay T. audio kimenete nincs megnyirbálva, Windowson is van HD kijárat. Kodin kívül más nem is jöhet szóba, mivel arra elég a proci ereje, kodek és egyebek nem kellenek. Intel driverek és ezzel letudtál mindent install után, Kodi all in one elintézi a mozit. Ha a HTPC-d egyben zenegép, jrivert tennék fel mellé.
Core verziót sosem próbáltam, esetleges limitációit nem ismerem. Én azért előbb gyorsan kipróbáltam volna, hogy valóban a Linux rendszer felelős-e a szenvedésedért. Ha Winen is produkálja, akkor a láncod valamelyik eleme is lehet bibis, de mindig ennek kisebb a valószínűsége.
Kép és hangminőség mindenképp jobb Windowson, de ez sokkal összetettebb kérdés annál, hogy 1-2 mondatban elintézhető legyen. Hardverek és szoftverek, azok beállításai, konfigolás.
A kicsi Intelnek elvben jónak kéne lenni OE-vel is, bár magam a Skylake-et is meg tudom fektetni bizonyos anyagok nagyf. audio részével.
(#41475)
Csodaszkripttel akkor kezdj el foglalkozni, ha már legalább eljutottál odáig, hogy elmúlt az akadozó hangod. Egyébként kellhet, de ez a téma is a lánc képességeinek függvényében nyer értelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest