Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gzolo

senior tag

válasz zodo #3710 üzenetére

Nos, 5 Pc-s boltot jártam végig a városban , mire meglett ez:

[Micase MT951]

Ennél a méretnél lejjebb nem mehettem a VGA miatt, a házhoz 10k -ért jutottam hozzá, 300W-os táppal együtt(lowprofile). Márjája Micase. Micase-rel mit érdemes tudni mint márkáról, minősége milyen?(főleg a táp)

Beköltözés 3 órahosszáig tartott ( :)) ), először biiiiiip, ram igazít, azóta jó. Végleges helyét holnap foglalja el a szekrényben. Kérdésem az már van is:

Két pici venti van benne, egyik nem indul el (akad), a másik zörög. Ezzel mókolni kéne valamit. Ahogy néztem, az előlapi LCD-be vannak kötve,onnan kilehet őket szedni valahogy?

A kábeleken nemteljesen igazodtam el, amik a házból jönnek:

Piros-fehér-zöld: ebből kettő van, USB1,USB2, másik oldalára DAta+, data- írva, és (3pin), és mellé egy 4. külön, amin csak egy - jel van. Ezeket hova kell dugni , az alaplap F_USB1 és 2 melyik részébe? (hanyas csatlakozó)

Power Led kábel nincs, pedig lenne neki pici lámpa, plusz van HDD led +- egybe, beis van dugva, de nemlátok változás tőle, csak a kijelző világít.

Kicsit hosszú, remélem van lehetőség megoldani a problémákat, am jónak a ház, holnap befekszik a polcra :)

Új hozzászólás Aktív témák