- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Össze kéne raknom magamnak egy gépet, aztán mivel csak böngészek, meg sorozatot nézek(na meg torrentezek), így valami HTPC szerűségre gondoltam. Olvasgattam mostanában viszonylag sokat, így egy kabini, vagy j1900 alapú konfigra gondoltam. Az addig oké, hogy médiára nekem megfelelne, viszont nem tom, hogy maga a böngészés, youtubozás, mappák között mászkálás mennyire megy röccenés mentesen? Fogyasztás igazából nem érdekel, de azt a kompromisszumot keresem, ami még kényelmesen kielégíti az igényeimet, de nem is fogyaszt, melegszik, hangoskodik kihasználatlanul, tök feleslegesen.Balga kérdés, de úgy elment mellettem az idő és a technika, hogy semmi összehasonlítási alapom nincs már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Path of Exile 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest