Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Más: Intel HTPC témakörben újabb problémám van... nem is kicsi.
Még csak 1-2 filmet néztem, de eddig is furcsa volt. HDMI kimeneten láthatóan fakóbb a kép. Gyaníthatóan nem 0-255 jel megy ki, hanem a szokásos 16-235. Rákerestem neten és egy rakás ilyen topicot találtam, ami ezzel a buggal foglalkozik. Természetesen driveres javítás semmi nincs.Az egyetlen működő megoldás állítólag a custom resolution-ők beállítása. Viszont azt meg nem találok a remek Metro felületű legújabb beta driverben.
Ofkorsz előző hivatalos driver nem jöhet szóba mert abban meg az XBMC menü van szétesve.
Mindehhez hozzávéve, hogy a hivatalos driver kb idén tavaszi, a beta júliusi, újabb hivatalos, javított meg azóta sincs. Ezt sikerült kb. 5-6 hónap alatt összehozniuk.
És a monitort sem kapcsolja ki standby-ba a beta.Eddig úgy gondoltam fasság az Intel pocskondiázás, normál célokra megfelel, de most ott tartok, hogy nemhogy HTPC-nek, de normál használatra se ajánlom senkinek. Ez valami kritikán aluli, hogy 2-3 alap funkció nem megy hónapokon keresztül. Az Intel support idő meg így gyorsan elszáll szintén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest