Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

Más: Intel HTPC témakörben újabb problémám van... nem is kicsi.
    Még csak 1-2 filmet néztem, de eddig is furcsa volt. HDMI kimeneten láthatóan fakóbb a kép. Gyaníthatóan nem 0-255 jel megy ki, hanem a szokásos 16-235. Rákerestem neten és egy rakás ilyen topicot találtam, ami ezzel a buggal foglalkozik. Természetesen driveres javítás semmi nincs.

Az egyetlen működő megoldás állítólag a custom resolution-ők beállítása. Viszont azt meg nem találok a remek Metro felületű legújabb beta driverben.
    Ofkorsz előző hivatalos driver nem jöhet szóba mert abban meg az XBMC menü van szétesve.
    Mindehhez hozzávéve, hogy a hivatalos driver kb idén tavaszi, a beta júliusi, újabb hivatalos, javított meg azóta sincs. Ezt sikerült kb. 5-6 hónap alatt összehozniuk.
    És a monitort sem kapcsolja ki standby-ba a beta.

Eddig úgy gondoltam fasság az Intel pocskondiázás, normál célokra megfelel, de most ott tartok, hogy nemhogy HTPC-nek, de normál használatra se ajánlom senkinek. Ez valami kritikán aluli, hogy 2-3 alap funkció nem megy hónapokon keresztül. Az Intel support idő meg így gyorsan elszáll szintén...

:W

Új hozzászólás Aktív témák