Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz
lord_devil #22660 üzenetére
Én nem akarlak meggyőzni semmiről sem, te feltettél egy kérdést én meg beidéztem egy választ egy fórumról. Már régebben leírtam a saját és mások tapasztalatait, hogy más árkategóriájú digitális kábelek között igenis lényeges különbség lehet hang és képminőségeben. Nyilván egy 1000 meg egy 2000 forintos kábelnél ez egy olcsó rendszeren nem fog előjönni, de ahogy az általam beidézett oldalon is írják ha egy drágább rendszeren lényeges árkülönbségű kábeleket nézünk, lesz különbség. Aki nem hiszi, az meg próbálja ki, ha azok után sem hall és lát eltérést nem tudok mást javasolni, mint SZTK szemészet fülészet
Részemről is befejezem ezt a vitát mert ebben a topicban nem lehet erről értelmesen vitatkozni. Akit érdekel a téma hifis, htpc-s része, azok részére javaslom az avforum.hu vagy az avx.hu/forom htpc-s kábeles topicjait,
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest