Új hozzászólás Aktív témák

• rigo88

aktív tag

válasz Peak #16353 üzenetére

sajnos nem tudom bömböltetni 107 éves fagerendás ház és az emeleten lakunk. nemhogy a léptünktől de a nagy basszustól is remegnek a tányérok :D
    szal a hő miatt nem aggódok. hátul is van neki vágva lyuk, de még lehet hogy megcserélem ha unatkozom. nem mindig van türelmem a zsinórokat baszkódni, most szereztem az új szekrényt néhány hete akkor egyszer már zsinóroztam..
    az otthoni nagyszobámba volt még egy pár front egy sony ss-fcr450 mert az erősítő pózba A+B frontokat nyom. és persze ott nem volt ilyen közel a két front hanem a szoba két sarkába a két magnat kicsit közelebb pedig a két sony. mivel a sony kicsit a mélyeket nyomja jobban a magnat meg a közepet és a magasat.
    otthon pihen még egy sub-nak használt logitech 5.1 .1 része is. úgy voltam vele hogy ide minek.. majd ha továbbállunk.

mindent egybevetve most így elégedett vagyok a cuccal, bár nyáron a plazmát lecserélem led-lcd-re. 500ért pont olyan mint amit ennyiért elvár az ember de nekem zavarja a szemem és rettenetesnek tartom hogy közelről hangyafocis, az én szememnek lehet hogy épp ezért "vibrálós" és a fekete-nem-fekete dolog is kicsit zavar, nem beszélve a ghostolásról. 5-10mp-ig ottvan egy bármi és amíg nem megy át rajta valami világos ottmarad... a tv-logók meg már - valószínűleg - eltűntethetetlenül látszanak közelről úgy, hogy biztosan nem megy órákat ugyanaz a csatorna, a tévé pedig kb 1-2 hónapos.

kár h nem lehet belenyúlni a yamaha programjába, halálra idegesít, hogy ha sztereó az adás nyomkodnom kell a dts: music-ra mert ott a legjobb a hangzás, ha meg +2 csatornás a jel, akkor átugrik surround normal-ra, persze itt a 2 lehetőség közül a másik a surround enhanced a jobb. az igazán bosszantó hogy valójában egy másfél soros programról lenne szó. mert ki fogom nyomkodni a harmony 2 gombját hbo-hbo2 mindig ac3 a többi meg mindig 2.0.. és persze azt a néhány másodpercet kibírnám amíg az adott csatorna surround normalon van de ha továbbkapcsolom és sztereó jön úgymarad...

Új hozzászólás Aktív témák