Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
dabadab #16332 üzenetére
ha mutatsz nekem olyan hőcsöves házat, ami paneltáppal megvan ennyiből, azonnal veszek belőle egy konténerrel és meggazdagszom rajtuk
totál hangtalan csak akkor lesz, ha semmi nem mozog benne, ez meg csak így valósítható meg, ebben egyetértünk,nem? az már más kérdés, hogy van-e ennek értelme vagy sem, film közben úgyis elnyomja a hang, de engem nem zavar eleve az a kis ventisurrogás.@cekkk: én is hallom, na az viszont idegesít. a frekvenciája miatt valószínűleg. meg a tudat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest