- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Ha viszonylag olcsó házat keresel táppal együtt akkor javaslom a Gigabyte féle T5140-et. Én nyár végén durván 15 ezerért vettem.
Nekem is ez van, és adnak mellé egy FSP gyártmányú 60 W-os adapter+paneltápot (az FSP-k eddig még elég megbízhatónak bizonyultak a tesztekben, és a közvéleményben is, sőt rengeteg gyártónak is ők szállítanak be, pl. Gigabyte), a legtöbb képen rajta van a monitortartó állvány is, de nem kötelező feltenni rá.Van hely benne 2 HDD-nek gyárilag + egy normál méretű (5,25") DVD/BD-nek is. De az 5,25-ös keretet ki is lehet szedni belőle, és csavarozás nélkül ugyan, de beletehetsz még 2 HDD-t is (egy kis módosítás a házon, és a csavarozás is megoldható).
Lehet, hogy a 60 W kevésnek tűnik, de nálam az AMD E-350-el gond nélkül ment 4 HDD-vel is, szóval egy ION-hoz vagy Fusion-höz bőven elég kell hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest