Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomix24

addikt

Ezúton szeretnék ezzel a ma reggel készített videóval üzenni azoknak, akik "úgy hallották", meg "gondolják", hogy az E-350 Brazos platform gyenge netezésre, filmnézésre , stb.
    Ez Butaság.... :W

Netezés több fülön, 10% terhelés körül, és netezés+Blu-Ray film nézés+AVCHD kamera fil nézés egyidőben: Lásd és sírj :DDD
    [link]

Aki esetleg mezei Media Playerrel hasonlítja össze, az megint csak téved. Az összes létező fajta kódolással találkoztam már filmeknél. 25.000Ft-os kategóriáig HiMedia-Asus Oplay- WDTV -A.C.Ryan- Egreat és az ezektől felvásárolt chippes ismeretlen márkáknál a lev.5.1 ref8 feletti kódolt filmek akadnak ezeken a kütyükön. Netezni, értelmesen torrentezni, borítókkal filmadatokkal szépen díszíteni a menüt nem lehet. Igencsak korlátozott hogy mit tud az ember ezekkel csinálni. Minden végigmentem, mindet eladtam.

Amelyik gépeknél már megoldottak a fentiek részben, és csak néha fagyogat, és magától tölt le borítókat mint a Popcorn, ott pedig azért az összegért már HTPC-t kapok. Végül onnan váltottam Brazosra.

Asrock E350M1 - 18K
    2GB ram 1333Mhz - 3K
    Ház+táp - 12K
    Vinyó - 8K
    = 41.000Ft

Egy normális , erős chippel ellátott Dune, Popi 40-50K

Brazos:
    + 7.1 CH HD Audio - Premium Blu-ray audio support
    + Normális netezés (lásd: [link] )
    Flash tartalmak akadás nélkül - 1080p Youtube - játékok
    + XMBC - ami üti veri az összes asztali Media player tudását
    + Munka - Word/Excel/PDF
    +Hobby - A hardveres gyorsítás miatt - Vegas/Power Director/PhotoShop
    +Játék - Age Of E.3 Fullon megy
    + Torrentezés
    + stb, stb ,stb...
    +24p
    +Alacsony fogyasztás: Idle 12W - Maxon 30W
    +Bárhogy is kódolnak egy filmet, le lehet futtatni.

Ha eladom is majd, nem fogok róla negatívumot mondani, mert itt nincs kompromisszum. Hacsak nem olyan hülye az aki megveszi, hogy játékgépnek használná 2010-2011-es sikercímekhez, az nem találhat fogást rajta.

Új hozzászólás Aktív témák