Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Enszuke #10061 üzenetére

"Fogyasztas: a plusz ero akkor kell, amikor az igp/gpu nem bir a hd filmmel (az a par film, ami szerinted nem is letezik)."

Írtam azt is már 5x, hogy 300 filmből MÉG nem találkoztam ilyennel. De BIZTOS van. Akkor meg 15 perc letölteni egy MÁSIKAT, amit visz. De ezt csak halkan teszem hozzá, a lényeg, hogy gyk nincs olyan film amit ne vinne. És ezt amd-nv vonalról is írom (lényeges, mert régebben az amd gyengébb volt kompatibilitás szintjén, de az utóbbi 1.5 évben semmi gond már)

E3500-hoz: Nekem pl. 330-as Atom procim van, az inkább a Brazoshoz van közelebb, legyen mondjuk 5 és 10W a különbség.

Most akkor miért jobb a 775?
    + olcsóbb
    + erősebb, amire nincs szükség
    - 24p nincs
    - ha vga-t teszel mellé akkor van, de máris nem olcsóbb és még többet eszik
    és persze ott a plussz, hogy lejátszik mindent cpu-ból is... amire nincs szükség. :D

Egyezzünk ki egálban... de ne legyen már sokkal jobb alternatíva.
    És akkor az csak az E3500. Ami efelett van 775 az ennél csak kedvezőtlenebb lesz adott célra. (Volt E2160-am, idle 80w rendes táppal, load 100 felett. Ebből -20w paneltáppal kb. ?)

A 24p hibánál is ugrik a kép és elvben 60Hz-es lejátszásnál sem egyenletes. Látni lehet szerintem, csak max van akit nem zavar.

Új hozzászólás Aktív témák