- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hEngi
tag
válasz
blessbygod #5860 üzenetére
Szia,
En ELTE Bsc-rol jöttem ELTE Msc-re, igy azt nem tudom megmondani neked milyen lesz. Nekem sokkal könnyebb volt. Matek nem vészes a BSC-hez kepest
A legtöbb tárgy érdekes es nagyon kevés helyen varnak el magolást. Viszont mindenütt fontos az önálló munka.
A legtöbb tárgy kb igy néz ki: kapsz egy témát azt kidolgozod, csinálsz valami működő dolgot es arra kapsz jegyet. A BSC-hez képest nagy különbség, hogy sokkal kevesebben vagytok, igy egy-egy tárgy nem kap akkora figyelmet az oktatótól. Elég sokszor neked kell utána járni, hogy mikor es mire is fogsz pontosan jegyet kapni egy-egy tárgyból.Sajnos erről a távoktatós dologról nem tudok nyilatkozni, mert en meg előtte csináltam.
Igy utólag nagyon örülök, hogy nekiálltam, meg igy munka mellett is.
Nem egyszerű egy munkanap után elindulni egyetemre es koncentrálni meg órákig
Sok kitartást ha nekikezdesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest