Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
realee
tag
Na meg volt a beiratkozás, eddig tetszik a dolog. Egyetlen ami b*ssza a csőrömet az az, hogy a diákigazolvánnyal kapcsolatban 1 szó sem esett az ég egy adta világon, azon kívül, hogy hol igényelhetünk majd érvényesítő matricát (de ha nincs, akkor egyáltalán mire).
Kértem hallgatói jogviszonyt igazoló lapot, hogy tudjam folyósítani a nyugdíjfolyósítónál a folyósítandó dolgot (eredeti példány kell), viszont nem tudom, hogy a MÁVnál illetve a Volánnál elfogadják-e a fénymásolatot, hogy vehessek 90%os kedvezménnyel távolsági bérletet. Illetve azt se tudom, hogy a fénymásolatot elfogadják-e a T-Pontokban (új telefont szeretnék venni Like 300 csomaggal).
Aki válaszol annak előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest