Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
koczka.pm
újonc
Sziasztok!
Idén felvételizek egyetemre. Azért írok mert van egy kép a fejemben, de szeretnék megerősítést/cáfolatot kapni.. Első helyre az ELTE IK-ptit-t írtam be, másodikra a BME VIK-mi-t.
Ami bennem kialakult -mivel inkább az elméletet szeretem-, hogy ha érdekel az algoritmus hatékonyság az optimalizálás az elméletek bizonyítása stb.. akkor jól tettem, hogy az ELTE-t írtam elsőnek.. Viszont mindemellett érdekel a robotika és az öntanuló rendszerek is.. Ha egy nagyobb projektről lenne szó, sokkal szívesebben csinálnám az ötletelős, tervezős, kitalálós részt, mint magát a sima kódolást.. Ráadásul azt hallottam, ha az ember a BME-n jól válogatja össze a tantárgyakat tulképp mindent megtanulhat amit az ELTE három szakirányon tanít..
Igazából érdekelnének a hosszú távú tapasztalatok, mivel nem szeretnék BSc után kódernek állni.. Az A szakirányra készülök és mindenképp szeretnék MSc-zni..
Köszi aki elolvasta és előre is köszi a válaszokat!^^üdv: pmtys
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest