- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Ti amúgy (aktív hallgatók) mit szóltok a Neptunhoz? Magával a Neptun rendszerrel nincsen bajom, de amit az SDA emberei csinálnak vele itt az ELTE valami fertelmes.
Most leszek (ha a Neptun is úgy akarja...) másodéves, és felvettem minden tárgyamat előjelentkezésnél, erre rangsorolásnál 2 helyen kaptam meg a +100 pontot illetve csak néhol a +8at, viszont a szakirányos +20at meg sehol.
Legalább 1x letesztelhették volna a rendszert, hogy működőképes-e és nem az éles tárgyfelvétel lenne a "bemelegítés".
Versenyjelentkezés hogy zajlik? Esetleg még kerülhetek be olyan csoportba, ahol már megvan a maximum létszám ? Vagy esetleg még azokat bővítik és oda lehet versenyjelentkezni, vagy már csak a szabadon hagyott helyekre lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest