Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bsc záróvizsga menetéről kellene nekem némi infó. Szóval állítólag van valami tételsor az IK honlapján, amit ki kell dolgozni és megtanulni. Meg is találtam, de utoljára 2010-ben volt frissítve és tele van olyan tételekkel, amikhez kapcsolódó tárgyam nem is volt (pl fóthista tanok, kódoláselmélet nálunk már kimaradt) vagy pedig mintha teljesen más lenne a tételsorban, mint amiről a tárgy szólt (oprendszerek, számelmélet és rejtjelezés). Eltén azt mondták, hogy valahogyan el tudják dönteni melyik szakirányostól mit kérdezzenek, ami tök jó csak én nem tudom, hogy nekem mit kellene megtanulni, mert voltam A és E szakirányon is és teljesen összefolynak a tárgyak. Van az IK honlapján szakirány szerint lebontott hivatalos tételsor, ami egyben friss is vagy legalább távolról ugatja a 2008-as tantervet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Garmin topik
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő