- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érd.lány
csendes tag
Sziasztok!
Én mostanában gondolkodom azon, hogy jó lenne elvégezni ezt a szakot, viszont a fórumokat olvasva vannak aggályaim. Először is, én lány vagyok. Nem tudom, hogy mennyi lány jár erre a szakra, biztos nem sok, de nem ez zavar a dologban, hanem érdekelne, hogy emiatt van e bármilyen "megkülönböztetés"? Mennyire vannak a lányok hátrányban a fiúkkal szemben? Aztán, olyanokat olvastam, hogy aki nem tud programozni, az ne is jöjjön erre a szakra. Nos, én nem tudok, sosem próbáltam, nem ismerem a programozási rendszereket, csak a nevüket hallottam eddig. Infóból 5-re érettségiztem, de csak középszinten, abban nem volt programozás, csak az ECDL modulok, egy kis HTML, de ennyi. A matektól nem félek, mindig is jó voltam belőle és már van egy közgazdász diplomám, aminek az alapja szintén matek, bár nem ilyen szintű, de azért találkoztam már néhány dologgal amiket a tematikákban olvastam. Szorgalmas vagyok, szeretek tanulni, érdekel ez a szak, de nem tudom, hogy elegendő-e a tanulmányi előmenetelem. Ti hogy látjátok? Tényleg kinéznek ha úgy mész oda, hogy nem tudsz programozni? Mit gondoltok, jó ötlet lenne belevágnom?
Még egy dolog van, estire szeretnék járni, ott csak egy szakirány van, a programalkalmazó, az betű szerint melyiknek felel meg?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egérpad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest