Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érd.lány
csendes tag
Sziasztok!
Én mostanában gondolkodom azon, hogy jó lenne elvégezni ezt a szakot, viszont a fórumokat olvasva vannak aggályaim. Először is, én lány vagyok. Nem tudom, hogy mennyi lány jár erre a szakra, biztos nem sok, de nem ez zavar a dologban, hanem érdekelne, hogy emiatt van e bármilyen "megkülönböztetés"? Mennyire vannak a lányok hátrányban a fiúkkal szemben? Aztán, olyanokat olvastam, hogy aki nem tud programozni, az ne is jöjjön erre a szakra. Nos, én nem tudok, sosem próbáltam, nem ismerem a programozási rendszereket, csak a nevüket hallottam eddig. Infóból 5-re érettségiztem, de csak középszinten, abban nem volt programozás, csak az ECDL modulok, egy kis HTML, de ennyi. A matektól nem félek, mindig is jó voltam belőle és már van egy közgazdász diplomám, aminek az alapja szintén matek, bár nem ilyen szintű, de azért találkoztam már néhány dologgal amiket a tematikákban olvastam. Szorgalmas vagyok, szeretek tanulni, érdekel ez a szak, de nem tudom, hogy elegendő-e a tanulmányi előmenetelem. Ti hogy látjátok? Tényleg kinéznek ha úgy mész oda, hogy nem tudsz programozni? Mit gondoltok, jó ötlet lenne belevágnom?
Még egy dolog van, estire szeretnék járni, ott csak egy szakirány van, a programalkalmazó, az betű szerint melyiknek felel meg?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Windows 11
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő