- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Érd.lány #5256 üzenetére
Szia
Nem kell előképzettség, az órákon megtanulhatsz mindent ami kell, vagyis csak simán az órán nem, hanem otthon az óra alapján mindent el tudsz majd sajétítani. Ha jó logikai érzéked van, megy a matek, és szorgalmas vagy, akkor nem lesz gond a képzés elvégézésével. De! ha csak a fizetés miatt jönnél ide, akkor kárász életű lesz a karriered, mert nem lehet úgy IT szektorban dolgozni, hogy egyáltalán nem érdekel a téma, mert hamar eleged lesz belőle, viszonylag rövid ideig, de akkor maximális koncentrációval kell dolgozni ami csak akkor megy, ha érdekel is a programozás. Pl beadandó, projekt stb..
Egyébként a helyedben elvégezném a BsC-t, majd elmennék MsC-re ahol már specializálódhatsz, pl média szakiránra ahol lehet belőled webprogramozó, vagy valamilyen grafikus, 3D tervező stb.. vagy mehetsz Szoftvertechnológiára ahol projektmenedzser vagy valami hasonló lehetsz -időve-, tehát relatíve keveset kell majd hardkódolnod.
üdv
-
proof88
addikt
válasz
Érd.lány #5265 üzenetére
Így van, ahogy Superhun írta. Természetesen én is tehetek arról, hogy még nem végeztem el az egyetemet. De volt olyan tárgy amivel küszködtem és sajnos más hobbijaimnak is sok időt szenteltem közben. Szerencsére lehet találni olyan progos melót is, amihez nem kell diploma. Igaz, a későbbiekben ajánlott a több fizu meg a feljebb lépés miatt. De egyelőre örülök hogy a szakmában dolgozhatok. És kell a pénz is, szóval muszáj dolgoznom.
-
-
válasz
Érd.lány #5256 üzenetére
Pénzügy? Esetleg jog? Vannak még lehetőségek. Azt kell megtalálnod, ami hozzád legközelebb áll.
Visszatérve az IT-hez: a szoftver témában mi érdekel legjobban? Érdekel az is hogy működnek, vagy csak a használatuk? Ha az utóbbi, akkor esetleg szoftvertesztelőnek is elmehetsz, ezt a szakmát nagyon kevesen csinálják jól és nagy a kereslet a jó tesztelőkre. Bár igaz, hogy ilyen diplomás képzés nincs... -
válasz
Érd.lány #5249 üzenetére
Ha nincs semmilyen fogalmad arról, hogy mi a programozás, akkor nehéz lesz. Ismertem egy pár embert, akik ezért hagyták ott a szakot. Bevprog előadáson és gyakorlaton nem értettek semmit. Önszorgalomból nehéz tanulni és nagy elszántság kell hozzá.
Lehet egyébként egy kérdésem? Ha még nem kóstoltál bele a szoftverfejlesztésbe, akkor mért szeretnél erre a szakra jönni? Jó fizetés? Vagy kihívást keresel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest