Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért fáj beismerni ha elb*szok valamit?
Szerintem:
Mert pénz és pénz és pénz. Azt vettem észre, hogyha valaki elbasz valamit, és valójában nem akarta, akkor jön a strucc politika, mintha ő nem csinált volna semmit. Olyat meg pláne nem, amiért fizetni kell, vagy megbélyegzik.
Az élet hozhat szar szitut, de sokan inkább megúszni akarják, azt a keveset is. (El**szott valamit, nem szól, de ha rájönnek akkor nagyobb sz*rban lesz.) Ha a kolléga nem hagyja magát és addig üti a vasat amíg meleg, akkor legalább néhány embernek meg tudná tanítani, hogy jobb benyelni a kicsi sz*rt, mint utána ömlesztettet kapni a nyakába.
Ebben az esetben a biztosító is értesül a malus pontokról, így az elkövető biztosítása megemelkedik, ezt is el akarhatta kerülni, mert lehet nem lenne pénze rá, ha megemelkedik a díj....[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
félisten
Sajnos én is így látom.
Egyrészt komoly gondok vannak az általános morális helyzettel, a szolidaritás szellemével.
De van sajnos egy másik tényező is, mégpedig az, hogy olyan szintű a jogbizonytalanság, hogy sokan attól tartanak, hogy a felelősségük elvállalása a reálisnál sokkal komolyabb következményekkel jár Azaz nem a tettük következményeitől tartanak, hanem a tettük eltúlzott következményeitől.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest