Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szevam

senior tag

LOGOUT blog

válasz M5Norbi #9 üzenetére

Miért fáj beismerni ha elb*szok valamit?

Szerintem:
    Mert pénz és pénz és pénz. Azt vettem észre, hogyha valaki elbasz valamit, és valójában nem akarta, akkor jön a strucc politika, mintha ő nem csinált volna semmit. Olyat meg pláne nem, amiért fizetni kell, vagy megbélyegzik.
    Az élet hozhat szar szitut, de sokan inkább megúszni akarják, azt a keveset is. (El**szott valamit, nem szól, de ha rájönnek akkor nagyobb sz*rban lesz.) Ha a kolléga nem hagyja magát és addig üti a vasat amíg meleg, akkor legalább néhány embernek meg tudná tanítani, hogy jobb benyelni a kicsi sz*rt, mint utána ömlesztettet kapni a nyakába.
    Ebben az esetben a biztosító is értesül a malus pontokról, így az elkövető biztosítása megemelkedik, ezt is el akarhatta kerülni, mert lehet nem lenne pénze rá, ha megemelkedik a díj.... :(

[ Szerkesztve ]

A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.

• MaCS_70

félisten

válasz M5Norbi #9 üzenetére

Sajnos én is így látom.

Egyrészt komoly gondok vannak az általános morális helyzettel, a szolidaritás szellemével.

De van sajnos egy másik tényező is, mégpedig az, hogy olyan szintű a jogbizonytalanság, hogy sokan attól tartanak, hogy a felelősségük elvállalása a reálisnál sokkal komolyabb következményekkel jár Azaz nem a tettük következményeitől tartanak, hanem a tettük eltúlzott következményeitől.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés