Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hieronymus

addikt

LOGOUT blog

válasz Szevam #47 üzenetére

Mondjuk aki egy autót el tud tartani, annak nem lehet probléma a biztosítási díj növekedése vagy nem csökkenése.

Én azt gondolom mindenki a legkisebb ellenállás, a legegyszerűbb megoldás felé akar haladni.
    Ezen kívül működik egy önszemély védelem. Elég gyorsan módosulnak az emlékek. Optimalizálódnak.
    Az első karambolosok általában túl is vállalják a felelősségüket.
    A rutinos már tudja mit kell mondani. Sokszor elegendő a valóságot megalapozni.

Az átlagos leírása kb. ennek a balesetnek az autóvezető szempontjából.
    Miután az elsőbbséggel rendelkező autó vezetője jelezte, hogy beenged a sorba én elindultam besorolni.

A tapasztalt ember leírása.
    A kereszteződést nagyon alacsony sebességgel közelítettem meg a kereszteződést. Miután egy jármű vezetője jelzett, hogy besorolhatok elé, körbenéztem. Megvártam egy gyalogos átkelését magam előtt. Ezután kicsit behajtottam a kereszteződésbe, hogy jobban lássak. Körbenéztem. Miután nem láttam veszélyhelyzetre utaló jelet, elkezdtem a kanyarodást és besorolást. Ekkor került elém az a motorkerékpár amit a körülnézéskor még nem lehetett látni. Engem viszont elméletileg látnia kellett volna. az elindulás előtt kb 1 kerékfordulatnyit előrébb álltam, hogy jobban körülnézhessek.
    Ekkor már az autó elejét látnia kellett a motorosnak, de még nem veszélyeztettem volna a továbbhaladást.

Egy rossz szót sem írtam a motorosról, mégis más szituációt ír le a második beszámolót mint az első. Nagyjából mind a kettő fedi a valóságot. A második viszont be van bástyázva a közlekedési előírások betartásával.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés