Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok! Elemlámpát szeretnék vásárolni, mert meguntam az olcsó szarokat amik mindig akkor döglenek meg mikor használnám őket.
    Van madarászó, űrlény kereső, szaturnusz gyűrűt megvilágító cuccom itthon (szülinapra kaptam pár éve magamtól), de igazából tök felesleges, mert rájöttem hogy nagyon ritkán járok ki az erdőbe / pusztába / sivatagba világítani és simogatni magam közben hogy 684m helyett 781m távolságra lévő állatok is megvakultak.
    Ellenben tele vagyunk itthon dizájn világítással, ami tök jó ha reszelős hangulatba kell hozni az asszonyt, de kicsit sem praktikus ha a fürdőszobában a mosdó alatti szifonból kell a hajat, körmöt és szappantaknyot kivakarni.
    Szóval a vágyam egy olyan lámpa lenne amit praktikusan tudok irányított fénnyel is használni, de nagyobb szórt képet is tud mutatni. Nem akarok hozzá hegesztő szemüveget hordani, de tök jó lenne látni is vele.
    Plusz és itt a lényeg, lehessen munkalámpa módra letenni, akasztani, stb. Láttam ilyet már az összes Lidl, Aldi stb boltban de fázok tőlük kicsit.
    Van valakinek ilyesmire ötlete?

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák