Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz Williamgrant #78152 üzenetére
Okés, majd ha nyertem egy nagyobb összeget.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Williamgrant #78126 üzenetére
Energizer fejlámpám is van. 2 db is. Kb 20€ -ba került a 2 db. Na ezeket nem használom. Csak megvannak. Akkor inkább a Petzl Actik Core. Ég és föld a különbség. Ha a kényelem, fény minősége is számít, (és miért ne számítana), teszem a LedLenser HF6R Core fejlámpát a fejemre. (A homlokon gumis - szivacsos párnán fekszik fel, dupla fejpánt a még jobb tartáshoz, 3 db led - tir lencse kombóval keveri a fényt, 2 Ah -ás Li-Po akku, energiaszint kijelzés, fémház, IPX8 -as védelem, ja és a homlokomon 90 g csücsül.) Különböző modulokkal bővíthető. A LedLenser HF8R pedig magától módosítja a fény erejét, alakját, az szerint, hogy sétálsz, távolra nézel, vagy térképet olvasol. Másik fejlámpással összelesve, szintén leveszi az energiát. És persze mobilról is vezérelhető, programozható.
-
H-Zol
senior tag
válasz Williamgrant #78126 üzenetére
"A két rúdlámpát sem értem, nem vagyok rendőr. "
Két kezed van , tehát oda két rúd lámpa kell Viccet félre téve , van aki távcsövet gyűjt ( ismerősnek 20+ darabja van ) , van aki lámpákat , én ezzel a pár
lámpával nem érzem , hogy túl lőttem a célon ! A kétliteres pettpalack a méret kedvéjért van ott , ez a kép óta talán 5-6 plusz lámpával van több ! -
WestBam
Topikgazda
válasz Williamgrant #78117 üzenetére
Akinek 10+ lámpája van az már fanatikus, ami itt telejsen normálisnak számít
A mindennapi életben kb. egy fejlámpával és két rúdlámpával, esetleg még egy plusz munkalámpával/lámpással kb. minden reális igényt le lehet fedni.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
iatti
aktív tag
10+ lámpa, mi az párszor már be lett mutatva a kollekció, de ajánlom figyelmedbe a maestrot #73306
-
H-Zol
senior tag
És ez csak két gyártótól van 10+ , de van még egy pár általam kedvelt gyártó , Lumintop , Astrolux, Skilhunt, Emisar , Convoy , ezektől is van még egy pár lámpám
Használom őket , korforgásban , vagy az adott helynek megfelelően ! -
H-Zol
senior tag
válasz Williamgrant #78111 üzenetére
Most megint olcsó a Mateminco A1S [link] , ez macska lesre több mint jó
"sarajhvh" koléga vegyél te is egyet , hogy lásd mi a különbség a te által sztárolt lámpák között , és egy ilyen közt , de ezzel meg lennél elégedve -
H-Zol
senior tag
válasz Williamgrant #78110 üzenetére
Wurkkos , Sofirn , [link] egy cég , ezek mindenkinek gyártanak lámpákat csak " sarajhvh" kolegának nem
De most komolyan , egy aránylag elérhető áron kínálnak lámpákat , nekem személy szerint 10 + lámpám van tőlük ! -
sarajhvh
tag
válasz Williamgrant #78104 üzenetére
Jól döntöttél! Nagyon jó kis lámpa, és tartós is lesz. Ne halgass azokra, akik be akarják magyarázni,, hogy a Tesco-s vs-szalámi jobb minőségű, mint a Pick téliszalámi!Ugye H-Zol kolléga?!
-
H-Zol
senior tag
válasz Williamgrant #78107 üzenetére
Ezt nem egészen értem de ha kis cob lámpára gondoltál akkor itt [link] van , két darab olcsóbb , hat darab meg már egész jó árban van , és még 20% cupon is van !!
-
H-Zol
senior tag
válasz Williamgrant #78104 üzenetére
Olyan célra én se azokat használom , az udvarban , műhelyben stb ott vannak használva !
Ha neked nem sok a Nitecore , arra a célra jó .
Házon belül kisseb szerelésre én a 800 ft- os kis sörnyitós cob LED -es lámpácskát használom
Több is van a házon belül , különböző helyeken , és ha kell csak felkapom és már világít is -
2ofthem
aktív tag
válasz Williamgrant #78100 üzenetére
Szerintem ez is tökéletes arra
-
Cyborg
őstag
Szerintem ez nem drága , Aliról, de munkára sovány, meg kicsi
-
H-Zol
senior tag
Itt viták szokták kialakulni szerintem túlárazott , nekem ezt ki váltja egy mágneses hátuljú edc lámpa , mondjuk a Lumintop EDC18, vagy egy mágneses pipa lámpa, ezek a zsebben is elférnek , általában van is nállam egy mindég , mostanában a Wurkkos Ts21 szokott velem lenni !
-
2ofthem
aktív tag
válasz Williamgrant #78085 üzenetére
Közelre munkára flood lámpát, kertvégében macskát világítani pedig thrower. Pl: Sofirn SC21 Pro + Sofirn C8L
Van olyan amiben mindkét típusú led van, de az nem túl praktikus munkalámpának mert ezek általában nagyobbak. -
Vlah
tag
válasz Williamgrant #78081 üzenetére
Szerintem vegyél egy fejlámpát aminek van mágnes a végén. Közeli munkára szerelésre ezek a legjobbak, ha meg mosógépet szerelsz akkor rápattinthatod a bádoglemezre és megáll rajta oldalt, vagy fejjel lefelé is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest