Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FBLLMAG
    senior tag

Valószínűleg igazad van. ;]

Homlokon az 50 g -ot kedvelem. Amivel látom rendesen a környezetemet. 10 - 20 órán át ez is bírja. ;]

Kézben a 100 g, amivel 50 m távon körbe tudok nézni, miközben közelre erős szórt fényt biztosít. Tudok jelzéseket keresni vele. Vészhelyzetben akár 100 órás üzemidőt is biztosít. SOS villogásra is képes, csökkentet fényárammal. Szükség esetén a fejemre is szerelhetem, szerelék (ami a fejpánton található) segítségével. Diffúzorral (ami elveszik a zsebben) meg lámpássá alakítható. :K

150 g az oldalamon, ami tud 160000 cd -át. Ezzel a 150 - 200 m -re ülő nyuszit is meglátom. ;]

Oldalamon 100 g + 150 g lámpa, 250 g LM (200 g Spirit X) multi, 150 g orvosi csomag, 750 ml vizes palack az esti erdei sétánál. Az 1 kg -os lámpával biztos hogy nem fogok kézben tartva sétálni órákon (minimum 4 - 5 óra) keresztül. (Bár láttam fanatikusokat 2x 0,5 kg -os lámpákkal. Imalent. El is füstöltek. ;] )

Utcai harcosnak meg elég a 80 g, 10 cm alatti hosszal, 2 cm alatti átmérővel, hogy kényelmesen elférjen a zseben, hogy mindig kéznél legyen. Ezzel is ellátok 50 m távolra. Közelre a szórt fénye biztosít kellemes fényt. Az utcán közlekedőkre tudjon rávillogni, hogy észrevegyenek (eddig mindig megálltak nekem, átengettek az úton). :K Nem fogok 150 g -os lámpával a zsebben sétálni, mikor a 8 cm pengehosszúságú bicskám 70 g, a zsebes multim meg 130 g. Pláne nyáron. ;]

Új hozzászólás Aktív témák