- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
kb. egy hónapja használom felváltva az s3-at (x8) és az astrolux s1-et biciklin, úgyhogy gondoltam írok egy rövid összehasonlítást biciklis szemszögből nézve:
- az s3 4 mm-rel rövidebb. nem sok, de azért jobban mutat a biciklin
- az s1 mintázata durvább, és nincsen rajta olyan belapolás, mint az s3-on, ezért nehezebb bepattintani a tartóba. minden egyes ki-behelyezéskor lefarag egy picit a tartóból, az s3-nál nincs ilyen probléma - már ha ez probléma valakinek
- tekerés közben adott esetben órákig nézegeted a vetítési képet, szóval nem árt, ha minél homogénebb a lámpa fénye. ilyen szempontból az s3 majdnem tökéletes, az s1 picit hotspotosabb, nem olyan szép vetítési képe, de azért nem vészes
- biciklin szerintem 3, max. 4 fokozat az ideális: kell egy alacsony, "városi" fokozat, amivel még látsz, de nem vakítasz másokat, kell egy minél erősebb fokozat terepre, hosszabb távokon, ami még nem szív le egy átlagos kapacitású akksit 1 óra alatt, hanem kb. 2 órán át tartható (beleértve az esetleges melegedést is, bár ugye ez a menetszélben nem szokott problémaként fellépni), és szükség van egy megagiga turbó fokozatra dombon lefelé, ami nem feltétlen kell, hogy huzamosabb ideig tartható legyen. és egyébként sem szeretnék 7 fokozat között váltogatni menet közben, mert ahogy rázkódik a bicikli, néha kettőt váltok egyszerre, néha nem előre lépek, hanem hátra stb. tehát egyértelmű volt, hogy az s1-et a 4-es csoportban fogom használni. az s3-at terepen, hosszú távon a középső fokozaton használom, úgy számoltam az s1 megvétele előtt, hogy a 4-es csoport high mode-ja lesz kb. egálban vele. nos, itt kapja az első plusz pontot az s1, mert valamivel több fénye van 3/4-ben, mint az s3-nak 2/3-ban
- viszont az s1 legalacsonyabb fokozata természetesen nagyon kevés városban, a 2/4 meg már nem igazán autósbarát, de lefelé irányítva még okés szerintem. az s3 low mode-ját én pont megfelelőnek találtam városban
- megagiga fokozat: nyilván az s1 többet tud turbóban, mint az s3 high-ban, csakhogy azt mindössze 45 másodpercig, míg ugye a s3-at lehet hajtani maxon merülésig (melegedéssel nem volt még gondom). nem akarod dombon lefelé száguldva tapogatni a gombot, hogy visszakapcsold a turbót, szóval ezen a téren megint csak az s3 a nyerő nálama fentiek tükrében talán meglepő, de ha csak az egyik lámpát tarthatnám meg biciklizéshez, akkor az mégis inkább az s1 lenne, mivel nálam a felhasználás 90%-a hosszú távú terepezés, amihez van egy jobb fokozata, mint az s3-nak. bár ugye itt megint fel lehetne hozni az s3 mentségére, hogy max-on is lehet hajtani sokáig, ami viszont több fénnyel szolgál, mint az s1 3/4-ben...viszont én 2600 mAh-s akksikat használok, ami azt jelenti, hogy még egy órát sem tudom használni az s3-at max-on, tehát marad a középső fokozat. ugyanakkor egy nem lumenfetisiszta átlag usernek inkább az s3-at ajánlanám a biciklizéshez ideálisabb fokozatkiosztása miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jura Ena 8
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AM 4 Lapok
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest