-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz HardSanyeee #52574 üzenetére
+(#52567) jmuranyi
(#52565) lkristóf
Köszi srácok, akkor megnyugodtam, hogy ez feature.
Egyik este tűnt fel, amikor tök csend volt, és alacsony fokozatban osontam a lakásban.Más:
Akinek több lámpája van, az mindegyikben tart akkut feltöltve, vagy csak pl. 5-ből 3 lámpában van mindig?
Eddig 4 akkuból 2 db S2+-ban van használatban, meg egy Zanflare F1-be tettem egyet, amit ajándékba adtam.
De úton van még egy F1- szintén ajándékba, meg egy C8+, saját részre.
Szóval mindenképp kell még akkut vennem, de a jövőre gondolva nem tudom mennyit lenne érdemes előre betáraznom. Illetve milyet?
Jófogásos embertől van Samsung 35E-m, de van most nála Sanyo NCR18650GA szintén 3500mAh, valamint a BG-n akciós a button top-os Samsung 30Q is. Ezek elvileg mind megbízható akksik, de néztem a BLF-es kuponokat, ahol Aliexpress-es Liitokala&Varicore Store-ból lehet rendelni jó áron. Kérdés, hogy ezek szintén megbízhatóak-e?Középtávú céljaim majd egy(kettő) valamire való fejlámpa. Egyelőre csak egy X1R fehér színben, ha megint lesz akcióban, és egy Boruit RJ-02.
Illetve gondolkozom egy Convoy M1, Astrolux S2 vagy hasonló lámpán is, na meg az utóbbi időben előkerült Sofirn SP36-is mozgatja a fantáziám.Kollégák már röhögnek rajtam, na de hát na, fogékony vagyok az ilyen hóbortokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest