-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
Topikgazda
válasz erik365 #49565 üzenetére
Ebben én már nem vagyok illetékes, lehet az újító szándékot jelezni az "Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád" topikban, én a jelenleg érvényes szabályzat alapján járok el, ha valami kétséges akkor vagy jelzem egy moderátornak, vagy állásfoglalást kérek tőlük.
A saját blogomról én is kértem tőlük állásfoglalást, hogy linkelhetem-e és a válaszuk egyértelmű volt, hogy nem, "önreklámot" nem engedhetnek meg.@Zozz:
Nekem mint írtam nincs útban, ezért is marad@belsodavid:
A blogomban keresd meg a Convoy BD06 Biscotti cikket, abban le van írva a menü kezelése magyar nyelven, akár ki is tudod nyomtatni.
Bekapcsolod, 10 fél kattintás, majd az első villogás sorozatban nyomd le újra félig a gombot, engedd fel, várd meg, míg kettőt villan egymás után, ez lesz a második csoport, ekkor kapcsold ki. Ezzel a villogást kilőtted. Most újra bekapcsolás, 10x fél gombnyomás, majd a menübe lépve várd meg a második villogás sorozatot, ekkor kapcsold ki, és a módmemória bekapcsol, tehát megjegyzi milyen fényerőn kapcsolod ki, ott fog bekapcsolni legközelebb.[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest