Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Üdv,
Megelégedéssel használom a Convoy S2+ -t. Olyan kérdésem lenne, hogy a 7135 *6 -os driver-nél normális-e, hogy max fokozaton is felforrósodik? Próba képpen leraktam az asztalra fektetve max fokozaton, és kb. 15 perc múlva már olyan forró volt, hogy nem tudtam megtartani. Ekkor kikapcsoltam kb. 10 percre, majd utána megint bekapcsoltam kb. 10 percig max fokozatra, akkor értelemszerűen megint elég forró lett ahhoz, hogy ne tudjam megtartani.
Eredetileg azt akartam tesztelni, hogy mennyit bír az akku max fokozaton de félbe kellett szakítanom, mert már veszélyesnek találtam a lámpára meg akkura nézve. Amúgy azt olvastam valamelyik magyar tesztben, hogy a *6 -ost már max fokozaton is lehet huzamosabb ideig működtetni, ellentétben a *8-al. Ezért gondoltam olyan "tesztre" amit eredetileg akartam csinálni.Ettől a "teszt"-től károsodhatott-e a lámpa vagy akku?
Gondoltam arra, hogy majd rendelek mégegyet, aztán majd összehasonlítom aztán max az újat továbbadom, ha ezzel nincs semmi gond.
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HDMI topic
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest