Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- E91 blog 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
válasz headhunter #3239 üzenetére
A vezetékest általában nehezebb finoman szabályozni alacsony fordulaton, meg a súlyelosztása is kevésbé alkalmas egy kézzel csavarozgatásra. Meg sokszor racsnija (nyomatékhatároló, hogy ne tépje túl a csavart) sincs neki.
-
zoli03
őstag
válasz headhunter #3239 üzenetére
Az ilyen vezetékes fúró nemigazán való csavarbehajtásra, kevés hozzá a nyomatéka.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz headhunter #3994 üzenetére
Igazából azt szerettem volna tudni miért tuti vétel...
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #4484 üzenetére
Ma még volt 5db Parkside porszívó, akkus fúrókalapácsból 0.
-
zsiz
őstag
válasz headhunter #4493 üzenetére
Nekem a kisebb, 125-ös 1200W-os flex van. Jó cucc, de vágókorongot ne a Lidl-ben vegyetek hozzá
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
gyenesmartin
őstag
válasz headhunter #4557 üzenetére
3,5x35-ös facsavarok becsavarása előfúrás nélkül fenyőben. (IXO képes erre legalábbis)
De csavarások közt érdemes lehet szünetet tartani.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Csavarozásra nagyon jól használható ez a 4 Nm-es rúdizé, nekem van, a finomabb szerelésekhez jól jön a gyárilag rajta levő nyomatékszabályozó. Ha valaki nem nagyon sietős, akkor a 200 körüli fordulat is elég.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
veze
őstag
én csavarhuzó helyett használom, nem ilyet, csak egy ehhez hasonlót, az még vékonyabb és könnyebb is ennél. Vannak olyan dolgaim, amikor pl vagy 100db M5x20-as csavat kell ki majd behajtanom. először kézzel csináltam.. eléggé unalmas volt, ilyennel viszont gyorsan kipörgetem :-) én ezért szeretem
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
válasz headhunter #5056 üzenetére
Kösz!Na a hadználati útmutató letöltése nem jutott volna eszembe, abba az info!!
Geronimo Tama #5052-re ,felületesen olvastam csak a hsz-d egy kissé félreolvastam, ne vedd figyelembe
-
HÁZIGAZDA
válasz headhunter #5160 üzenetére
a római birodalom is ilyen állapotok után bukhatott el...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
canniball
nagyúr
-
Skynet258
veterán
Jól sejtem, hogy ez a Lidl féle Parkside fúró nem váltaná le az itthoni B&D ütvefúrót, ha téglafalat szeretnék néha fúrni (a néha az évi pár alkalom, polc felrakása például).
-
Findzs
addikt
Én nem tudnék így viselkedni mint ezek az állatok még akkor sem ha ingyen osztogatnák a lapos tv -t
Nem is vennék részt ilyen típusú vásárlásban. Az emberi méltóságom nem engedné"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
csemberlen
őstag
válasz headhunter #5173 üzenetére
Elég hamar kottyanna, és füstfelhő lenne.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
csemberlen
őstag
válasz headhunter #5179 üzenetére
Jót mosolyogtam a videón. 1db csavart sikerült szálirányba behajtani.
Ha egymás után 50-et behajt merőlegesen a fára, 3 db 10*10es gerendát összeköt akkor esetleg.....Jók ezek a lidles cuccok de nem ekkora csavarokra.
-
zoli03
őstag
válasz headhunter #5179 üzenetére
A videóban nem a szóban levő fúró szerepel.
-
YAS-dude
őstag
válasz headhunter #5186 üzenetére
Nem egy kategória, ezek brushless behajtók.
-
csemberlen
őstag
válasz headhunter #5186 üzenetére
Már 6 árért is szombaton
De a kérdés nem ez volt hanem, hogy alkalmas-e 150-es csavarok behajtására.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz headhunter #5199 üzenetére
Otthonra kifejezetten ajánlott, csak kelj korán mert hamar elkapkodják
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz headhunter #5199 üzenetére
Ne sznoboskodjak itt dewalttal és barátaival otthoni felhasználásra?
Sajna nem leszek az országban csütörtöktől vasárnap délutánig és megkérni sem tudok senkit. -
formengil
tag
válasz headhunter #5226 üzenetére
Szombathelyi Lidl 6:30-kor nyit, 6:35-kor értem oda. Már akkor többen jöttek kifelé fejenként két-két akkus furóval. Bent szinte mindenkinél volt legalább egy akkus furó, persze a helyén már egy darab sem volt, az eladó elmondása szerint pedig nem is lesz.
LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
zsiz
őstag
válasz headhunter #5232 üzenetére
Az is valami, hogy legalább nem másfélszeres áron adja, hanem annyiért amennyiért a boltban volt (már amíg volt..) Viszont miért nem X20V Team-es az akksija? Máshogy néz ki..
Felénk is kb 2-3 percig tartott a készlet. Nyitás előtt 5 perccel mentem, vagy 30-40 ember állt az ajtóban. Nekem sikerült még éppen kettőt elhozni. Egyet magamnak, egyet meg tesóm kért meg, hogy hozzak ha sikerül. Szerencsére teljesen korrektül lezajlott az egész, nem volt anyázás, lökdösődés, stb.. csak egy kis helyezkedés. Sajnos többeknek csalódottan kellett távoznia.
Nekem van egy eggyel "nagyobb", ami kb ugyanez, csak tud ütvefúrni, picit erősebb, picit nagyobb-nehezebb, van hozzá becsavarozható markolat.. és 18k-ért vettem. Van egy akkus magassági ágvágó láncfűrészem meg most már ez a mostani fúró. Így 3 akkum van.
Nem tudjátok véletlen, hogy akkus flex kb mikor volt utoljára a Lidl-ben és mennyiért? Ennyi akkuval már lehet, hogy elgondolkodnék rajta. (Ugye plusz egy a flexhez is jár gondolom, meg egyet tudnék kérni kölcsön, az már 5 akku. Ha csak 10-15 percet is bír, az már egy óra flexelés, az meg nem kevés.)Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Nudlee
aktív tag
válasz headhunter #5232 üzenetére
Megvette számlára, bemegy költségbe, eladja, ÁFA zsebbe.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz headhunter #5986 üzenetére
Ez hülyeség.
Már ott bukik az egész, hogy laboratóriumi körülmények között. Se tartós használat se semmi.
Gondolom vadi új gépekkel befúrtak 20 csavart, és kihozták ezt a rendkívül hiteles eredményt."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Kiscsőke
aktív tag
A teszt leírása egész jó, csak a végeredményt nem lehet megnézni ingyen.
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
zsolt0638
tag
Napi szinten használok ipari körülmények között akkus gépeket, fúró, ütvecsavarozó, orrfűrész, fúrókalapács... sok év alatt sok gépet kipróbáltam. Otthonra biztos elég az olcsóbb noname, de akinek dolgozni kell az nem engedheti meg hogy munka közben megálljon.
-
7Sony7
addikt
válasz headhunter #6082 üzenetére
Nekem ennek az elődje van. Amíg működik, addig nagyon jó. Viszont az enyémben a csapágyház hőre lágyuló műanyag...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
YAS-dude
őstag
válasz headhunter #6082 üzenetére
Ha nem nagyon kell bokrokat kerülgetni, akkor szuper. Kicsit nagyobb, meg nehezebb, mint az átlag, főleg mikor már teleszedi a gyűjtőjét. Tartósságról nem tudok nyilatkozni, 2 éve van meg az elődje, működik. (Kb ugyanakkora területre használom mint te szeretnéd.)
-
7Sony7
addikt
válasz headhunter #6085 üzenetére
Mire az a kés elkopik, az sok idő. Nem ész nélkül kell flexelni.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Keef_Lee
senior tag
-
ph_5.5
aktív tag
válasz headhunter #6117 üzenetére
Az Aldiban az egyik nap vásárolt terméket (fűtőpanel) másnap visszavittem mert túlméretes volt arra a helyre ahova szántam. Egy vevőkártyát kellett kinyomtatni- és egyetlen opció volt- kp-ban visszaadták az árát.
Akkor mondta a boltvezető hogy bármilyen későbbi csere, meghibásodás esetén ezt a kártyát kell használnom (más termékeknél).
Van központi ügyfélszolgálatuk- oda érdemes írni. A többit a központ rendezi. Ilyen hibánál nem hiszem hogy a boltba kellene bevinni a már bekoszolódott fűnyírót. -
hzsolee
őstag
válasz headhunter #6786 üzenetére
Köszönöm a linket, szívemből beszél a srác. Nem kicsit fúrófetisiszta, de igaza van, mindig a megfelelő szerszámot használjuk. Ha kis behajtó kell, nem egy böhöm gépet kell emelgetni egész nap. Az elején a sárga bavariát megkönnyeztem nekünk is volt ilyen. A töltés dolgokat is nagyon jól mondja. Látszik, tudja miről beszél. Valódi asztalos (jobb kéz) Van pár videója, úgy érzem a többit is meg kell néznem....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz headhunter #6854 üzenetére
Fogalmam sincs De egy ilyen aksis nem hiszem, hogy sokat tud. Bár a lakásban lévő Electrolux a legalacsonyabb fordulaton is egész jól szív. Számomra a millibárok nem mondanak semmit. Vagy felszívja amit akarok vagy nem...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
emre
veterán
válasz headhunter #6905 üzenetére
Nem vagyok benne biztos ez jelentené a legjobb megoldást.
Biztos elvágná, de valószínűleg ronda lenne a felület,A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz headhunter #6905 üzenetére
Szerintem, ha a flex rozsdásítja, akkor a fűrész is.
-
Met
nagyúr
válasz headhunter #6908 üzenetére
Lehet de kínszenvedés, flex és bármivel vágod, fog rozsdásodni ha akar.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
veze
őstag
én kézi lemezollóval vágtam el igaz az cserepeslemez volt nem trapéz. de az se volt sík ugyebár...
7, 0 méter volt.. jó meló volt
volt flex de nem akartam, azt mondják a hő károsít, bár nem értem.. annyira nem forrosodik fel hogy leholyagosodjon a festék róla. Én még festékes egyettel áthuztam, piros rozsdagátlóval a lemez is piros ugyhogy a földről nem is látszik hogy esetleg összekentem -
szatocs1981
aktív tag
Ez a lemezvago olló mikortól lesz van volt?
-
Zozzz2000
tag
Lehet vágni. kell egy jobbos meg egy ballos olló. egymás mellet haladsz velük és csinálják egymásnak az utat. De megpróbálhatod dekopir fűrészel is csak apró fogú lappal fémhez valóval.
De vághatod kisflexel is 1mm es korongal nagyon lassan, ha végeztél a vágással a sorját távolisd el általábban csak az van elszineződve kicsit. -
emre
veterán
válasz headhunter #7962 üzenetére
sokat segítettél, de azért közben megtaláltam azt az adatot ami érdekelt
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
kicsi kecske
tag
válasz headhunter #10740 üzenetére
20kpa alatt nem érdemes porszívót venni. Legalábbis takarítógep/ipari/lakas porszívóból.
Akkusjoz képest nem tudom mennyire erős, de sokat ne varj tőle“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
Qtya123
őstag
válasz headhunter #10753 üzenetére
A kompresszor univerzálisabb felhasználású (bár tény, hogy drágább is).
Továbbá a lombfúgvón ott van a nagy hodály kimeneti nyílás, nem lehet precízen irányítani és nem férek oda szűk helyekhez célirányosan kicsi átmérőjű, de erős levegősugárral. Adagolni sem tudnám, úgy, ahogy én akarom stb...
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz headhunter #10767 üzenetére
Ez azért erősen szubjektív.
A jóember asztalos, én meg lakatos szóval nekem a fúró / mentefúró készlet ingyen sem kellene.
Bit készletből meg van több fajta, közel azonos áron. Nem hinném hogy az övre akasztható doboz piaci rést tölt be.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
zoli03
őstag
válasz headhunter #10848 üzenetére
Súgó menüpontban megtalálod a kézikönyveket még mindig (IAN számra vagy névre keresve).
-
kenand
veterán
válasz headhunter #11484 üzenetére
Szia!
Csak 1 aksid van hozzá?
Ki tudod mérni a 1865-öa cellakat ha szétcsavarozod a házat. 5 dbnak kell benn lenni. Ha mar nem garis. Ha az meg vidd vissza.
Töltöt is mmérhetedvadve le 18v-ot.András
-
San398
őstag
válasz headhunter #11484 üzenetére
Töltő hiba is lehet e szerint: [link]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
jeni
félisten
válasz headhunter #11509 üzenetére
számlával 3 év.
a dobozon is rajta van. -
senior tag
válasz headhunter #11509 üzenetére
Szerintem akkura 1 év, azoknál nem láttam az ajánlatokban hogy 3 illetve 5 év garancia van. De biztosan akkor tudod meg ha megkérdezed tőlük.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
jeni
félisten
válasz headhunter #11529 üzenetére
szerintem gyengébb,de viszont praktikumos,hogy semmi kábeles akadály nincs vele
-
herdsman12
őstag
válasz headhunter #11727 üzenetére
Ezt próbáltad? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés