Hirdetés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Azt nem tudom, hogy melyik a jobb/olcsóbb.
Ezt én sem tudom. De ezért is írtam nem kell rohanni egy nagy készletet megvenni (ez a készlet dolog a fűszerboltos/barkács marketing kimaxolása, aztán amikor megnézi az ember akkor kiderül tele van felesleges/sosem használt kis és közbenső méretekkel ill. eszközökkel vagy pl. csavarkészlet tele van alátétekkel meg anyákkal mert ahhoz kevés anyag kell nem úgy mint a hosszabb csavarokhoz).
Szóval első körben tényleg csak azt kell venni ami a legjobban kell aztán kiderül.
Pl. nálam a leggyakrabban használt méretek a 13, 14, 15, 17, 21 (bár a végében bizonytalan vagyok mert pl. csak 2.5 benzines gépem van, de rögtön 2 gyertyakulcs kell hozzá..., ill. a kerékcsavarhoz külön set van).Aztán azt is érdemes megnézni, hogy pl. barkács/fűszerboltos kínálatban sosem jelennek meg olyan anyagok mint kobalt vagy molibdén...
-
veterán
Közbe találtam tegnap egy videót, ahogy azon láttam nem kell külön dugókulcs hozzá, hanem a gyűrű szerepe itt annyi hogy az feszül oda a dugókulcs falához, és nem engedi elvileg lecsúszni.
(#6062) ecaddsell
Ez csak gyári adat, nem egy adott méretet kérdeztem. Gondolom ennyit tud ha max nyomatékra van rakva. Keresgéltem, és igen.. a fekete dugókulcsokat ajánlják a márkásak közül ilyen nagy nyomatékhoz. Azoknak a belsejét nem nyalja el. Valahol a polc alján van egy 100 éves nagyon Kínai dugókulcskészlet, ami kb. 2000 ft volt, és áll vagy 60 darabból, kíváncsi vagyok azzal mit csinálna ha mondjuk egy megpróbálnék leszedni egy jól odarozsdásodott kereket.
iPhone 13 Pro Max
-
boogie84
veterán
& (#6077) zoli03
Megnéztem Lidl-ben a kis szerszákészleteket. Annál jóval komolyabb szerszámokra gondoltam. Ezek kb házi kis szereléshez talán jók..
Olyan munkákhoz kellene mint pl ha leugrik az ékszíj akkor vissza tudjam tenni (szíjfeszítőt meglazítani). Legutóbb szilikon cső ugrott le, ahhoz pl egy 10-es és egy 13-as krova kellett. Nem bonyolult munkára gondolok, de mégis csak jó lenne egy szerszámkészlet az autóba.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest