Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
& (#6077) zoli03
Megnéztem Lidl-ben a kis szerszákészleteket. Annál jóval komolyabb szerszámokra gondoltam. Ezek kb házi kis szereléshez talán jók..
Olyan munkákhoz kellene mint pl ha leugrik az ékszíj akkor vissza tudjam tenni (szíjfeszítőt meglazítani). Legutóbb szilikon cső ugrott le, ahhoz pl egy 10-es és egy 13-as krova kellett. Nem bonyolult munkára gondolok, de mégis csak jó lenne egy szerszámkészlet az autóba.
-
jozsi252
veterán
Közbe találtam tegnap egy videót, ahogy azon láttam nem kell külön dugókulcs hozzá, hanem a gyűrű szerepe itt annyi hogy az feszül oda a dugókulcs falához, és nem engedi elvileg lecsúszni.
(#6062) ecaddsell
Ez csak gyári adat, nem egy adott méretet kérdeztem. Gondolom ennyit tud ha max nyomatékra van rakva. Keresgéltem, és igen.. a fekete dugókulcsokat ajánlják a márkásak közül ilyen nagy nyomatékhoz. Azoknak a belsejét nem nyalja el. Valahol a polc alján van egy 100 éves nagyon Kínai dugókulcskészlet, ami kb. 2000 ft volt, és áll vagy 60 darabból, kíváncsi vagyok azzal mit csinálna ha mondjuk egy megpróbálnék leszedni egy jól odarozsdásodott kereket.
-
ecaddsell
aktív tag
Azt nem tudom, hogy melyik a jobb/olcsóbb.
Ezt én sem tudom. De ezért is írtam nem kell rohanni egy nagy készletet megvenni (ez a készlet dolog a fűszerboltos/barkács marketing kimaxolása, aztán amikor megnézi az ember akkor kiderül tele van felesleges/sosem használt kis és közbenső méretekkel ill. eszközökkel vagy pl. csavarkészlet tele van alátétekkel meg anyákkal mert ahhoz kevés anyag kell nem úgy mint a hosszabb csavarokhoz).
Szóval első körben tényleg csak azt kell venni ami a legjobban kell aztán kiderül.
Pl. nálam a leggyakrabban használt méretek a 13, 14, 15, 17, 21 (bár a végében bizonytalan vagyok mert pl. csak 2.5 benzines gépem van, de rögtön 2 gyertyakulcs kell hozzá..., ill. a kerékcsavarhoz külön set van).Aztán azt is érdemes megnézni, hogy pl. barkács/fűszerboltos kínálatban sosem jelennek meg olyan anyagok mint kobalt vagy molibdén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest