Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Haveromnak külsőre pont ugyanilyen van. Neki az Aldis verzió van, Royal RTB 500 a neve, ennél ha jól emlékszem, sokkal olcsóbb volt. Én még a helyi Aldiban pár hete láttam egy megmaradt darabot, néha szokott akcióban lenni, nem állandó termék. Egy Metabo Futuro Top tokmány van rajta (szóval cserélhető), azzal elég pontos. Szerintem elég jó minőségű, főleg ilyen áron, elég sokat is van használva, már megvan legalább két éve.
-
sanzi89
addikt
Én hétfőn 7-kor ott fogok állni a boltnál, pont egy ilyen sarokcsiszolót szemeltem ki.
Több Parkside cucc van itthon, és eddig mind beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Olcsón kapni jó minőségű hobbiszerszámokat."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
xxxjjjkkk
senior tag
Nekem az aldis testvére van, 1200W, leégetni nehéz, ahogy írták a garancia papírt ne tedd el, de 3 év... Ha bajos, az ki fog jönni.
Én úgy vettem észre, hogy az aldi/lidl a jobbfajta einhellt árulja, eddig amit vettem mind elváráson felül teljesített.
Pl ma vettem egy pbh 1050 a1 et a lidl be 16 ért, szerintem nagyon jó.
Persze, egész napos munkára inkább elkérem a céges hiltit. De alkalmilag több mint elég."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
-
sanzi89
addikt
Pontosan erről a típusról van szó: Parkside PWS125A1
Mert nekem ilyen van, és ennek megáll a kapcsolója."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
xxxjjjkkk
senior tag
-
zoli03
őstag
Ott a Lidl oldalán az ingyenes telefonszám, elmondják mit kell csinálnod. Ha 10e Ft felett volt az ára, akkor én úgy hallottam, hogy futár jön érte, aztán vissza is hozzák. A Lidl híresen jó a garanciális ügyintézésben.
Hibás darabot meg bármilyen termékből ki lehet fogni, ezért nem kell szarnak mondani a sarokcsiszolót. Ahelyett, hogy szenvedsz vele, már rég lehetne egy tökéletesen működő sarokcsiszolód, és nem is kellett volna venni egy AEG-et.
-
sanzi89
addikt
Amit most írok, az nem 100%, mert nem emlékszem pontosan. Adtak hozzá 3 darab fa és 1 darab fém lapot - nem kifejezetten alu vágására. De amikor volt maga a gép, akkor lehetett venni hozzá külön spéci fűrészpengéket, ott volt alu lemezre való egyenes és íves vágáshoz is, de ezek majd most is lesznek. Én a lapokból is jó betáraztam annó, ezek jobb minőségűek, mint amit gyárilag adnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Findzs
addikt
nem ismerem ezt az erba -t, de olyan rossz nem lehet hiszen hss és tapasztalatom szerint pl. a fúrószárakból vett hss szárak nagyon jól bírják a strapát
elég sok mindent gyárt ez az erba cég régóta piacon vannak
van pl ilyen multis gépük is: [link]
szerintem ezek a tartozékok vannak olyan minőségüek mint a bosch és biztos hogy kompatibilis az aldis géppel
én simán megkockáztatnám ha vennem kellene ilyen tartozékokatén is vettem egy ilyen aldis gépet
eddig jó, nagyon szépen és gyorsan csiszol
én is főleg a csiszolás miatt vettem meg de már csak tavasszal lesz igazán kihasználva mert beállt ez a rossz idő
nagy pozítívum a felrakható markolat elég azért tartani nagyobb munka közben
furcsa, hogy nem minden ilyen gépen van plusz markolat[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
erre gondolsz? [link]
a rögzítés nem hiszem hogy probléma lenne, igazából 2 fog is elég lenne ahhoz, hogy megtartsa ne forduljon el
persze, szerintem simán jó fához és fémhez is rá is van írva, de nyilván puha fához jobb a nagyobb fogú
de még ki kell tapasztalni ezt a gépetmost lesz munkám gipszkartonnal ahhoz is ezt az aldis multis gépet fogom majd használni
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
azt hiszem kb. ilyen fejet vágtam volna ha mégis azt írod, hogy üvegszálas:
kíváncsi leszek a tesztre mert én is tervezem, hogy veszek ilyen extolos tárcsákat pár félét majd
jó ár-érték arányúnak mutatkoznak
a fa munkákat a hozzá kapott tárcsával végzed majd?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
jónak néz ki
nekem valamiért szimpatikusak a makiták
de sosem volt 43586 ft az ára
[link]nekem egy b&d van 2008 -as gyártású, gyorstokmányos ütvefúró az is de semmi gond nincs vele
pedig volt használva rendesen tömör betonba is irwin szárralhogy szuperált a wz multigép?
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
És a 2.0Ah- s akksival vajon mennyit bírhat? Hogy szokták ezt kiszámolni? 14,4V meg 20V? Miért melyik jobb? Pót akksit vajon honnan lehet venni?
Más: Német LIDL-ből megvásárolni, itthon is érvényesíthető a garancia? 1 hónap múlva jönne haza haver, egy 5-öst megérne,ha itthon is elfogadják a garanciát. Ám, ha nem akkor annyit nem ér meg az 5-ös, akkor inkább itthon megveszem.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Félreértettél.
Van kint aki megtudja venni a LIDL-ben, bent az üzletben.
Csak az a kérdés, hogy a garancia a blokkal együtt itt is érvényesíthető-e?! De írtam nekik, remélem válaszolnak.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
hzsolee
őstag
Igazad van, a cellákra 3,7 van szitázva. Gyártója válogatja mennyinek nevezi, jelöli meg a típusjelben ezt az értéket.
(#2331) Atomgeszi: Nincs ilyen gépem, de 99%, hogy igen. Cellát tudsz cserélni, de a "körítést" nehéz reprodukálni.
Szerk: No igen a feszültség mint az előbb veze-vel taglaltuk akár még jó is lehet, de maga az akkupakk formája ki tudja passzol-e hozzá.[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
-
veterán
Ha tényleg működőképes a dolog, akkor megéri többet kiadni érte. Na igen, gondolom az akkus csavarozót te se úgy képzeled el hogy a tyúkbelet húzod magad után.
Milyen márkájú 18650-es akksikat vettél? Gondolom a valós kapacitása annak inkább 2500mAh környéke jó esetben. Szeretnek a Kínai gyártók nagy számokat ráírni a noname márkákra.
Közbe Logouton találtam egy cikket, a fórumtárs Li-Po akksit rakott bele. katt Az is jó végülis, mert azokat is lehet rendesen terhelni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Lámpás topicba eléggé aktív vagyok, így tisztában vagyok vele hogy melyek azok az akksik amik tudják a ráírt kapacitást.
Így hogy linkeltél akksit, így már meg tudom mondani hogy ez amit vettél, valójában 1800-2000mAh környékét tud, 1-2A-es terhelésnél. 5A--el nem is tudták terhelni, mert olyan hamar beesett a feszültség. Illetve a másik dolog hogy ezek az akksik védettek. Gondolom én hogy a gyári akkupack ipari cellák, tehát védelem nélküliek.
Azért is van külön egy áramkör ami a védelmet nyújtja hogy nehogy túlmerüljön.Van sok Kínai bolt ahol eredeti akksit fogsz kapni, és azok jó minőségűek. Pl. Fasttech - Gearbest - Banggood
Ha legközelebb veszel akkor Samsung - LG - Sanyo - Sony - Panasonic - Keeppower márkák közül válassz inkább.
Azok tudni fogják a ráírt kapacitást adott terhelés mellett.Igen tudom hogy drágábbak az általam ajánlottak, viszont azokat nem csak pár A-el lehet terhelni hanem 10-20A-el is akár, de ugye ez márkán belül modellfüggő is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Findzs
addikt
teljesen egyetértek
pár éve csempézni kellett a fürdőszobát és a munka miatt nem értem rá szakikat hívtam
más is ajánlotta őket, hogy szépen dolgoznak
azóta csempéztem a konyhában és meg kell mondjam én szebben precízebben megcsináltam
de ahogy mondtad is nekem több idő kellett hozzá mint egy mesternek de magamnak szerintem jobban megcsináltam
ezzel nem a szakikat akarom leírni csak egyszerűen arról van szó, hogy mindig kapkodnak nincs idejük rendesen elvégezni a munkát
akik nekem csempéztek azok is másnap indultak vissza németországba"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
veze
őstag
Hétfőn az Aldiban járva láttam WS kőzet(beton)fúró SDS szárakat 60cm hossz, két élű, 5db együtt csomagolva ármérő ( ha jól emlékszem, de nagyot nem tévedek) 8;10;14;18;25 mm, ár: 3999,- Ft
Hát nem tudom, én egy 60cm-s 20mm -est nem tudom már mennyiért vettem néhány éve, de nem ezer forintért, az biztos Téglába biztos jó ez is de betonban nem tudom hogy bírná..meg egyáltalán.. -
Findzs
addikt
jó fúrószárat nem egyszerű találni
én vettem bosch fúrószárkészletet és a vidiás fúró egyik sem bírt ki pár lyuknál többet
benyomtam a betonba pár másodperc érzem nem megy kihúzom nincs meg a vídia lapka a száron, egyszerűen vagy elmorzsolódott a betonba vagy elrepült, nem tudom
mai napig megvan ez a szár, hogy el ne felejtsem nem szabad bosch szárat venni
vas fúrólyuk szintén gagyi és a b&d készletek se érnek semmit az is van párvettem irwin márkájút na az igen, azzal már rengeteg lyukat fúrtam tömör betonba is, ma is olyan mint új korában kis túlzással
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
Érdekes , hogy a linkelt oldalon a Hitachi 115-ös és 125-ös flexek az átmérőben (és árban) eltérve, minden más paraméterben kinézetben megegyeznek..
nekem van pár 125-ös védőburkolatom megdöglött flexről, ha most a Hitachi 115 -ösre felteszem a 125-ös védőburkolatot, akkor 125-ös lesz belőle?
115-ös árában -
Vikusz77
tag
Konkrétan ennél a gépnél a 125-ös verzió fordulatszáma kicsit alacsonyabb, mint a 115-ösé (10e vs.11e), nem véletlenül. A 115-ösre egy 125-ös burkolatot és tárcsát téve fennáll a veszély, hogy esetleg túlerőlteted a gépet, mert az 580 watt nem túl combos. Nekem is Hitachi van egyébként, én kicsit viszont túllőttem a célon, mert 1300 wattos, de cserébe a géptest túl vastag, jobban fárasztja az alkart. Szóval most már, lehet hogy inkább egy valamivel soványabb gépet vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
szerintem jól jártál vele
ugyan hitachi nekem sincs de sok hita gépet megfogdostam már és nagyon korrektnek tűntek
ráadásul ahogy néztem régebben az ár/érték arányuk is rendben van
pl. ez a hita dekopír is [link]ezt a kapcsoló dolgot én is észrevettem már gagyi gépeken
nem is kérdeztem milyen az extol multi gép gyémántos vágó?
lehet vele habarcsot is eltávolítani? tehát vízszintesen is jól használható?
vagy csak függőlegesen fúga maráshoz jó?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest