- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
válasz
Kroni1 #14693 üzenetére
Őszintén szólva én nem látom be, miért lesz jó ez a kombó. A családi EV-k jelentősebb hányada 2T feletti. Persze vannak könyebb, kisebb verdák, de azok meg gyerekhez meg vidékre járni nem a legoptimálisabbak. Bár statisztikám nincs. Hybrid is kuka… Ebből nekem az jön ki, hogy aki ingázik majd inkább vesz egy fasza dieselt vagy jobb esetben benzinest bejárni meg füstölni, mert az ebben a méretben 2T alatt van és fele lesz a parkolási díj. Vagy még rosszabb esetben vesz egy lelakott könnyű kis ICE-t olcsón ingázni. Egy VW lupo is többet szennyez városban, mint egy 2,5 T gyűlölt EV SUV. Még amúgy lehet a teljes környezeti lábnyoma sem kisebb gyártástól a bezúzásig. De ez már nem ehhez kapcsolódik.
Számomra ebben semmi érthető nincs agglomerációban lakó családosként ahol 1 EV van mint fő jármű. De amúgy nem érint annyira nagyon engem. Az évi ~ 5-10 óra amit Bp-en közterületen parkolok… de a város lakóinak összességen szerintem ez inkább hátrányára válik. Ez egy fasza ötlet ahol jó fidesz módra valakit befeketítve meg démonizálva lehet embereket jobban lehúzni és pénzt beszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- Gran Turismo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest