Új hozzászólás Aktív témák

• Andras6800

senior tag

válasz Kroni1 #14693 üzenetére

Őszintén szólva én nem látom be, miért lesz jó ez a kombó. A családi EV-k jelentősebb hányada 2T feletti. Persze vannak könyebb, kisebb verdák, de azok meg gyerekhez meg vidékre járni nem a legoptimálisabbak. Bár statisztikám nincs. Hybrid is kuka… Ebből nekem az jön ki, hogy aki ingázik majd inkább vesz egy fasza dieselt vagy jobb esetben benzinest bejárni meg füstölni, mert az ebben a méretben 2T alatt van és fele lesz a parkolási díj. Vagy még rosszabb esetben vesz egy lelakott könnyű kis ICE-t olcsón ingázni. Egy VW lupo is többet szennyez városban, mint egy 2,5 T gyűlölt EV SUV. Még amúgy lehet a teljes környezeti lábnyoma sem kisebb gyártástól a bezúzásig. De ez már nem ehhez kapcsolódik.

Számomra ebben semmi érthető nincs agglomerációban lakó családosként ahol 1 EV van mint fő jármű. De amúgy nem érint annyira nagyon engem. Az évi ~ 5-10 óra amit Bp-en közterületen parkolok… de a város lakóinak összességen szerintem ez inkább hátrányára válik. Ez egy fasza ötlet ahol jó fidesz módra valakit befeketítve meg démonizálva lehet embereket jobban lehúzni és pénzt beszedni.

A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

Új hozzászólás Aktív témák