Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:56:50

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12700) GypsFulvus2


GypsFulvus2
őstag

Üdv!
Kb 5 éve nem jártam már Tamrielben, de most nekem is megjött hozzá a kedvem. Viszont rögtön problémába ütköztem a moddolásnál. Az Unoffical Patch (Quarn and Kivan-féle) telepítése után a játék minden kilépéskor crashel. Az unoff patch telepítése előtt hibátlanul működött. A játék futásakor nem tapsztalok hibát, csak kilpéskor. Ez nem tűnik nagy gondnak, de azért zavaró, mert azt jelzi, hogy valami nem működik megfelelően.
Kérdésem, hogy tapsztalt-e valaki hasonló hibát? Illetve találtam egy alternatív unoff patch-t. Ez a merged változat elméletileg egybegyúrta a többit egyetlen .esp file-ba, ami nagyon szimpatikus számomra. Kérdés, hogy mennyire megbízhatóan működik. Használta már valaki ezt a verziót?
A másik dolog, hogy az OBSE telepítésénél azt írja, hogy az obse_1_2_416.dll, obse_editor_1_2.dll, obse_loader.exe és Data folder-t kell az Oblivion könyvtárba másolni (dobozos GotY Deluxe kiadásom van). Van viszont egy "src" nevű folder is, amit nem említ sem a dobozos, sem a steam-es installálásnál. Ez micsoda, és szükség van-e rá? Másoljam-e ezt is a biztonság kedvéért az Oblivion könyvtárba, vagy hagyjam figyelmen kívül?

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.