- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
<NewL> #46796 üzenetére
Jaja pont ilyen volt
Tényleg nagyon megilyedtem
Mégpedig:
-Azért mert szólt a zene mint állat, és a mélynyomóra volt rakva a teló.. Ugye besípolt vagy mit csinált..
-Másrészt a hangszerkezet miattDe amúgy Ngabor2 te meg a másik véglet vagy
(#46799) szacsee: Nagyon tutulok
-
szacsee
nagyúr
Racecam is így csinál biztos, ha ide benéz..
-
|*HayHa*|
aktív tag
Hát ez tényleg durva volt
Amikor Bordoi hívott, azthittem bekaksizok olyan hangszerkezet
Dart Véder on
xD
I <3 PH
-
Dr.Én
veterán
válasz
Winner_hun #46784 üzenetére
igy van
Szombaton jön hála az égnek az uj internet szolgáltato aki elmond mindent majd és hogy mire kötné beakkor meg 4mbit/s-os csomag és hadd szoljon
-
<NewL>
addikt
valaki majd leirná szépen az itt történt nem jogos moderálást a jogos mod topicba?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Winner_hun #46784 üzenetére
...nekem is döglassú...mobilnet-powa by voda...
...HaYha: sose sajnáld...hamar összejön újra...
...
...Bordoi: azért nem kell mindjárt öngyilkosá válni...
...
-
Dr.Én
veterán
válasz
fekeandras #46773 üzenetére
Nálam is lassú, de nálam sajnos minden oldal mert ratyi lassú a netem sajnos
-
Winner_hun
félisten
Na go el ebet sétáltatni..
-
<NewL>
addikt
válasz
ngabor2 #46768 üzenetére
értem! de azért jó volt,nem?
huh kezdjek a sorok között célzásokat észrevenni?
hayha : hallod,hogy kell megváltoztatni a nevemet?
Bordoi : egymás után hivtátok fel,vagy egy helyen vagytok?
kiveszem a telefonszámom
jó sok szmájlit használok,remélem érti mindenki ,h ez mind pojén
-
Winner_hun
félisten
válasz
fekeandras #46773 üzenetére
Nekem megy rendesen.
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
Winner_hun #46769 üzenetére
Na itt vagyok.. Gábor! Ez megfelel?
All:: Basszus.. Felhívott Ngabor2, meg valaki másik
Ez nagyon komoly volt
Jajj annyira megszeppentem nem tom mit mondjak
Végre elértem valamit
xD
-
fekeandras
őstag
Nálatok nem lassult be ma a PH?
Nálam tetű lassú lett...
Minden más oldal mint a villám.
Se vírus se kémprogram nem szórakoztat.(NOD32 + Ad-Aware).HaYha : Nyugalom...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #46769 üzenetére
hosszú. majd egyszer elmondom. ha csend van körülötte, az a legjobb, hidd el nekem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
ngabor2 #46762 üzenetére
Volt itt poén? Ha igen, akkor nem olvastam eléggé vissza (ez tény)
Nem tempban alatt regelt újra, miért kellett kitenni? Mi van ha felfogta hog mit szabad, mit nem és megváltozott? Mennyi példa kell a ph-ról, hogy ki lett rakva a júzer, nem is egyszer és még mindig itt van minden gond nélkül? Mellesleg van sokkal balhésabb múlttal renelkező egyén is aki még itt van... -
Verus
senior tag
Sziasztok!
Egyébként hazatértem
-
<NewL>
addikt
a postomat miért kellett kitörölni?
nekem tetszett -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #46760 üzenetére
basszusvirág, muszáj neked minden poént lelőni?
vagy úgy is kérdezhetném, muszáj mindenbe beleütni az orrodat?
-
Winner_hun
félisten
válasz
kavicssli #46755 üzenetére
Csak ezzel szolgálhatok:
Mivel minden nickje ki lett rakva, a most regelttel (A Ph-*|HayHa) ha nem csinál hülyeséget akkor maradhat. Szvsz. Tudnék példákat felhozni...
-
<NewL>
addikt
na végeztem az olvasással : szintén az eredmény egy LoOoL
kavics : hétvégén remélem az új pólódban gyüssz
új infó : hamarabb nyit a forum (pláza debrecenben) 13-14mennyi volt az a póló,merre vetted,van valami eksön?
puszikaaa modik
na ezek igy sorba pont ide illenek
-
adalbert1
veterán
Ja, én leléptem mosogatni + ilyen gyarló házi munkákat végezni... Kellene már valami nő a házhoz.
Most meg szerintem tolok egy kis pókert... -
kavicssli
addikt
Tökre kihalt a totyik!
-
Str8 sk8r
őstag
-
Tóthika
újonc
Szép estét bűnös lelkel!
Hát csatlakozom az éjszakaisokhoz új munkahelyem által
Mod: Húha.. Ilyen gyakran moderált topik ez?
Akkor meghúzom magam
-
menalcas
őstag
válasz
Str8 sk8r #46743 üzenetére
Ne legyünk már enyire naívak ......., még ha ip bann-t is kapott amit erősen kétlek, kor is mibe tellik másik ip-ről regelni és arról fenntéenni ?
Szerintem csak a nikkjeit bukta és ezzel 1ütt a hsz-eit a reg.idejét meg a "rangját".nyúl: szerintem bőven találsz olvasnivalót
I_am: elovalstam, értem mire próbálsz kilyukadni, lennének aggájaim a dolgokkal és a módszerekkel kapcsolatban, de ezeket nem vetem mindenki örömére az oldara inkább lenyelem iszok rá 1 pohár vizet és kész, szerintem mindenki nek ez lessz a legjobb, és ha valaki kételékedik még ebben a topikba a modikban az is tegye ezt. -
<NewL>
addikt
csokis muffin RuulZ
hoppá mi megy itt,itt mindenki
na visszaolvasok,de inkább nem szólok hozzá
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
menalcas #46741 üzenetére
...a lányok valóban szépek a központban is(BP Europark-BP WestendCC), de a szolgáltatás mivel 3G csatin keresztűl üzemel, és még nagyon "kezdeti stádium"-ban van, ezért eléggé gyatrácska...
...más...LoloL...
...tudom, hogy nem szép dolog más kárán nevetni, de ez nagyon kész...
...nem tudom, hogy IP-BAN-t kappot-e, de ha igen, akkor sajna nem tudunk többet itt dumcsizni vele...sajnálom...de azért lol...
...
...egyébként egy bizonyos idézet tanulsága szerint:ki kardot ránt kard álltal vész...
...
-
I_Am
veterán
válasz
menalcas #46736 üzenetére
Csak az avataromra és a nevemre reagálnék.
Avatar: jobb könyökömre van tetoválva ugyanez az angyal két szó közé, Thug Angel. Ez a múltamról szól és a jövőmet mutatja. A tetoválós totyikban már elírtam.
Nick: Eredetileg I_Am_The_ONE volt a nickem, aztán rövidítettem. És nem azért lett ez mert egoista vagy akár matrix függő lennék. Szimplán csak annyi volt, hogy nem tudtam mi legyen anno a nickem és a matrix videokazetta ott volt a polcon a gépem felett. Azon pedig egy matrica. Így lett a nickem ez.
A morgolódás pedig tudod mit szül? Azt, hogy megint valaki tesz a dologra magasról, csak azért, hogy megmutassa. Ez ember és egyénfüggő. Van aki mindenhol csak az elnyomását nézi, van aki az utat, hogyan tegyen ellene. Csak az útválasztás néha helytelen.
-
menalcas
őstag
válasz
Str8 sk8r #46740 üzenetére
Engem már 3 szor felhívtak ebben az évebn a Vodátol hogy nem e akrok netet kötni náluk mert az nekem milyen jó, mondtam neki van otthon is meg a melóhelyen is, de azért meghalgattam mind a 3szor az ajánlatot, mindig kedves volt a lányok hangja ( sőt az 1iknek nagyon szexi is volt), komolyan
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
...én inkább azt kérdezném meg HaYha-tól, hogy mi értelme kötekedni egy moderátorral?
...mint visszább írták is ez egy magántulajdonban lévő fórum, mint pl. a szobám...ha akarnak bármiért kitehetnek...ha a szobádba lenne valaki, te se lennél köteles megindokólni miért taszigálod ki...tudom a hasonlat nem épp tökéletes, és abba se vagyok biztos, hogy iménti írásom teljesen fedi a valót, de szerintem mindenki érti a lényeget...minek kötekedni, és miért pont egy moderátorral?
...
...ne vegyetek vodás mobilnetet...én is inkább megyek játszok valami gamét, mert ez így csak kínszenvedés...
...majd késöbb visszanézek, hátha megjavúl a helyzet...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ph-s*HayHa* #46737 üzenetére
idézet az alapelvekből:
Amit tiltunk:
egynél több regisztráció használatát. Ha egy felhasználó több nicket regisztrál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerülhet. Ha egy felhasználó ideiglenes felfüggesztése (temp ban) alatt regisztrál új nicket, minden felhasználóneve azonnal végleg kitiltásra kerül.
-
menalcas
őstag
válasz
Ph-s*HayHa* #46737 üzenetére
Ezek szerint mégis
-
Ph-s*HayHa*
újonc
válasz
Igen.. Ha nem kaptam volna meg a pihit, akkor megkérdeztem volna.. De mivel megkaptam, inkább csöndbe maradok, és várom a választ..
Mod: Akinek esetleg szemet szúrna hogy regeltem mégegyszer.. Elolvastam a szabályzatot, nincs benne hogy nem lehet többször regelni...
Jujj de.. Bocs.. Léptem..
-
menalcas
őstag
válasz
Str8 sk8r #46733 üzenetére
Igen már megkapta a maga kis mikulás csomagját, és most ezért lehet én is megkapom az 1 nap pihit, de csak kérdés fúrja za oldalam amit nem tok nem kinyögni:
I_am azt mondod hogy te csak a rendet tartod fennt és semmi többet nem akarsz itt, és hogy te neked nincs semmiféle hatalom fitogtatási hajlamod, pedig nekem csak az a megérzésem van hogy te ezt nagyon élvezed, megmutathatod mindenkinek milyen kemény vagy szórod a bannt meg a nagy szavakat, aztán meg a forum szabályzat mögé bujsz, elég csak az avatárodat megnézni meg az alatta húzodó 3 betűt , le rí hogy miről szól ez az egész, 1 értelmű meg kellet rendszabályozni a topikot mert elfajult a helyzet, de nem volt elég morgolodnak az emberek az eseményke miatt de elmúlna nem te csak kötözködsz hogy mégjobban hergelj 1-2 embert akik ezen kapva kapnak , aztán kzdődik előröl, nem lehetne abbahagyni , hadd mondja el a véleményét és csak ha már szabálysértés van akkor beavatkozni most értelme volt itt veszekedni hayhaval ?
-
tomyoy
senior tag
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
*HaYha* #46723 üzenetére
...mielött írsz, azon egy kicsit elgondolkodnék, hogy nekik is annyi joguk van (legalább) ide benézni-beírni, mint nekem, neked, vagy bárki másnak...
...és ha egy kicsit belegondolsz, pont hogy nem ok nélkűl vannak itt...
...amúgy ez egy szakmai fórum...ha valaki itt Warezol, akkór nem minket, hanem a forum vezetőit piszkálják...káromkodás U.A....
...U.I.:hála a voda mobilnetemnek kb ennyi ideig tartott a Hsz-em elküldése...lehet már szegény HaYha forumtársat már banolták is jó magaviseletéért...
...
...szerk
udtam...fél óra-egy HSZ...THX vodf05...
-
adalbert1
veterán
válasz
kavicssli #46728 üzenetére
Hát nekem az ilyen feliratos dolgok nem jönnek be annyira, ill. magamon nem tudnám elképzelni őket...
A kedvenceim leginkább a Camel, Marlboro Classic és hasonló cuccok, ahol csak egy kis jel van egy tök sima pólón... Egyetlen hátrányuk hogy túl drágák, így csak ritkán szerzek be belőlük... -
I_Am
veterán
válasz
*HaYha* #46723 üzenetére
Látom nem érzed, hogy épp a feladatom próbálom végezni. Mégpedig megértetni Veled és jelen helyzetben kingivel, hogy ha már azok akik "rosszak" voltak, megértették mi miért történt, akkor Ti ne kezdjetek már hadjáratba akiknek mondhatnám úgy is, ha a való életre vonatkoztatnék, hogy "semmi közük hozzá".
-
*HaYha*
aktív tag
-
Gorneck
legenda
Tudok bezony..."ismerjük" egymás elég régóta...mai napig nem felejtettem el Dodi-val ketten hogy megtréfáltatok...
De komolyan fel nem tudom fogni néha egyesek mit össze tudnak szenvedni...általában apróságokon is...mind2 féltől szoktam olvasni postokat amik eléggé nevetségesek...de nem folyok bele ilyen vitákba...ha tehetem...
De jó lenne tényleg lenyugodna mindenki és normális kerékvágásba kerülne ez a topik...mert pl többek közt Én se csípem az ilyen stílusba zajló beszélgetéseket és inkább távol tartom magam az adott topiktól...
Persze nem mintha bárkinek is hiányoznék bárhonnan is...de akkor is... -
I_Am
veterán
válasz
*HaYha* #46718 üzenetére
Ezekkel a mondatokkal csak azok szoktak jönni, akik nem tudnak már érvekkel kommunikálni. És mivel látom itt elakad majd a beszélgetés, ezért utoljára kérnélek titeket, hogy legyetek szívesek tartsátok be a szabályokat. Nem érdekel, ha útáltok minket, nekünk az a feladatunk, hogy rendet tartsunk és ez nem mindig hálás szerepkör.
hayha: ez már nevetséges. Arra emlékeztet, mikor valaki kötözködni akar és ha elveszti a fonalat, akkor jön egyből ezzel, hogy azt hiszed félek tőled?
Nyugodj meg, nem hiszem, hogy félsz tőlem és nem is tettem erre utalást. Kérlek a mondataim se próbáld meg kiforgatni, mert abból nagy móka lesz ha én is elkezdem a Tieidet. -
kavicssli
addikt
szerk: hayha, el lehet menni? Tehát akkor mostantól nem nézhetünk be a totyikba, ha valamit gond lesz legfeljebb ha úgy érzitek, majd szóltok?
Rendben, de akkor ne káromkodjatok gyerekek és tudjátok, zebrán vigyázni, otthon köszönni, meg epret szedni csak sálban és sapkában lehet...
Hát ebből kíváncsi mi fog kisülni de már dőlök a röhögéstől!
Hayha: Nyugi van
-
*HaYha*
aktív tag
-
I_Am
veterán
Felvettem a stílusod. Nem tetszik? Te sem tisztelettel szóltál ngáborhoz, hanem lenézően. Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát...?
Olvasd el az alapelveket, mert látom regisztráláskor nem tetted. Még linket is adok hozzá.
szerk: hayha, el lehet menni? Tehát akkor mostantól nem nézhetünk be a totyikba, ha valamit gond lesz legfeljebb ha úgy érzitek, majd szóltok?
Rendben, de akkor ne káromkodjatok gyerekek és tudjátok, zebrán vigyázni, otthon köszönni, meg epret szedni csak sálban és sapkában lehet...
-
*HaYha*
aktív tag
"Nem vagyok több."-> Itt az egésznek a lényege.. De ahogy visszaolvasok, mióta Ti szeretett moderátoraink itt vagytok, senki nem káromkodott, beszélt az illegális tartalmak letöltéséről.. Minek vagytok még itt? El lehet menni.. Nincs itt semmi látnivaló..
Na ezért lehet elmegyek 1 hét pihire...
-
fekeandras
őstag
Atya úr isten.Már megint mi megy itt...Miért kell ezt?
-
I_Am
veterán
válasz
*HaYha* #46710 üzenetére
Használtam a google-t.
Látom kezded személyeskedés felé vinni. Nem vagyok több. Csak itt én vagyok a felügyelő tiszt, aki ugyannyi mint Te, de itt nekem kell osztogatnom a sallert Apukád helyett ha rondán beszélsz.
Felfogod már végre? Meg azt is, hogy nem a saját kedvtelésünkből szólunk, hanem azért mert ha az összes totyikban tiltott a trágár beszéd a fórumon, akkor ez a totyik sem lesz kivétel.
-
kingi
tag
Te mit tettél le az asztalra??? Milyen alapon beszélsz így? Semmi jogod, hogy így beszélj velem, és minimum mint nő több tiszteletet kérek...
én tettem le az asztalra, de nem neked kell bizonytanom ........ ez csak egy fórum, és nem csak a smile-k használatát ismerem. De ne személyeskedjünk, ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest