- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
válasz
buherka #12083 üzenetére
akkor az én arcomat látnád most, mert semmi kedvem , és már le is fújtam
haver elmegy regisztrálja magát, meg elvileg beiratkozik könnyűgépkezelő tanfolyamra, ami azzal jár hogy 4.5 hónapig okatatás, majd vizsga, elvileg a munkaügyi fizet havi 70k-t...de én nemtaláltam erről semilyen infot
na mind1 megvárom a beszámolóját...
-
buherka
addikt
válasz
lakisoft #12077 üzenetére
nekem nagyon bejött az XP AntiSpy. Win telepítés után ez az első amit felrakok és már tiltom is le a sok hülyeséget a Win-ben
kb. fél éve nem telepítettem újra a wint, beton stabil a rendszerem. Még egyszer sem kaptam hibaüzit.
Nod32-őt és Spyware Terminatort használok. Mind a kettőnek van valós idejű védelme, Már nem is emlékszem rá, hogy mióta nem láttam vírust a gépemen
Vannak bevált dolgaim amiből nem engedek -
tomyoy
senior tag
reggelit!!
oh 7 kor csörög az óra, 5 kor feküdtem le, kivagyok 9 re munkanélkülibe megyek, egész este jutubéztam -
lakisoft
veterán
Sajátkép ikonon jobb klikk - alul tulajdonságok ... és az Általános fül fölött lesz a A rendszer visszaállítása - itt lehet kikapcsolni ... én mindig ki szoktam kapcsolni mert xp-t még nem mentett meg soha és a viruskák melegágya
- sok sikert
-
kavicssli
addikt
HELP ME! Hol tudom a rendszervisszaállítást kikapcsolni!Egyszerűen nem találom!
-
kavicssli
addikt
ezzel kedveskedek nektek [link]
-
Jó reggelt!
Hú de egyszerre keltünk
-
buherka
addikt
Jó reggelt az Uraknak
Jó munkát a dolgozóknak -
kavicssli
addikt
Jó reggelt gyerekek! Délután meló
de PH!-n leszek
-
szandisas
őstag
énis lépek sziasztok
-
tomyoy
senior tag
de jó mindenki elment
KMan meg csak 3 körül jön szokásához híven
na még 1 -
szalai56
senior tag
Én is elköszönök, elteszem magam holnapra/mára.
-
lakisoft
veterán
Jó éjt mindenkinek!
-
lakisoft
veterán
háááát .... te is eltüntéél?
-
szandisas
őstag
mi történt itt , hogy egycsapásra eltűnt mindenki?
-
lakisoft
veterán
'stét kivánok minden frissen érkezett kollégának!
-
Dr.Én
veterán
Na legyetek jók, én el teszem magam holnapra
További szép jó éjszakát mindenkinek -
szandisas
őstag
-
lakisoft
veterán
Életeben egyszer volt egyolyan macskánk ... Citera volt a neve ... egy talált cica volt és olyan volt a természete mint egy nagy kutyájé
ezt komolyan mondom ... jött utánnunk bárhova is mentünk ... a szomszéd kislány azt csinált vele amit akart! pizsamába öltöztette ... babakocsiba tologatta ... stb. stb. - nagyon szerette mindenki ... állandóan játszott pedig felnőtt macsek volt már
- egyszer csak eltünt ... és soha többet nem láttuk!!! - nagyon sajnáltam mert ritka az ilyen macsek
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest