- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
*HaYha* #46723 üzenetére
...mielött írsz, azon egy kicsit elgondolkodnék, hogy nekik is annyi joguk van (legalább) ide benézni-beírni, mint nekem, neked, vagy bárki másnak...
...és ha egy kicsit belegondolsz, pont hogy nem ok nélkűl vannak itt...
...amúgy ez egy szakmai fórum...ha valaki itt Warezol, akkór nem minket, hanem a forum vezetőit piszkálják...káromkodás U.A....
...U.I.:hála a voda mobilnetemnek kb ennyi ideig tartott a Hsz-em elküldése...lehet már szegény HaYha forumtársat már banolták is jó magaviseletéért...
...
...szerk
udtam...fél óra-egy HSZ...THX vodf05...
-
I_Am
veterán
válasz
*HaYha* #46723 üzenetére
Látom nem érzed, hogy épp a feladatom próbálom végezni. Mégpedig megértetni Veled és jelen helyzetben kingivel, hogy ha már azok akik "rosszak" voltak, megértették mi miért történt, akkor Ti ne kezdjetek már hadjáratba akiknek mondhatnám úgy is, ha a való életre vonatkoztatnék, hogy "semmi közük hozzá".
-
I_Am
veterán
válasz
*HaYha* #46718 üzenetére
Ezekkel a mondatokkal csak azok szoktak jönni, akik nem tudnak már érvekkel kommunikálni. És mivel látom itt elakad majd a beszélgetés, ezért utoljára kérnélek titeket, hogy legyetek szívesek tartsátok be a szabályokat. Nem érdekel, ha útáltok minket, nekünk az a feladatunk, hogy rendet tartsunk és ez nem mindig hálás szerepkör.
hayha: ez már nevetséges. Arra emlékeztet, mikor valaki kötözködni akar és ha elveszti a fonalat, akkor jön egyből ezzel, hogy azt hiszed félek tőled?
Nyugodj meg, nem hiszem, hogy félsz tőlem és nem is tettem erre utalást. Kérlek a mondataim se próbáld meg kiforgatni, mert abból nagy móka lesz ha én is elkezdem a Tieidet. -
I_Am
veterán
válasz
*HaYha* #46710 üzenetére
Használtam a google-t.
Látom kezded személyeskedés felé vinni. Nem vagyok több. Csak itt én vagyok a felügyelő tiszt, aki ugyannyi mint Te, de itt nekem kell osztogatnom a sallert Apukád helyett ha rondán beszélsz.
Felfogod már végre? Meg azt is, hogy nem a saját kedvtelésünkből szólunk, hanem azért mert ha az összes totyikban tiltott a trágár beszéd a fórumon, akkor ez a totyik sem lesz kivétel.
-
Racecam
nagyúr
válasz
*HaYha* #46443 üzenetére
Mielőtt még nagyon eltévednél!
Vannak szabályok, amiket itt be kell tartani, akár tetszik Neked, akár nem. Amennyiben ezt nem érted meg, nem akarod betartani, vagy nem sikerül betartani, gondoskodunk róla, hogy ne tehesd többet. Ha akarod, akkor ezt nyugodtan tekintheted akár fenyegetésnek is.
Nincs szükségünk olyan fórumozókra, akik bármilyen oknál fogva is, de nem tartják be a szabályokat. Ez vonatkozik Rád is és Pohár kollégádra is, valamint mindazokra, akik képtelenek alkalmazkodni! -
Algieba
őstag
válasz
*HaYha* #46489 üzenetére
A legszebb jelző az övé. Ez nem zárja ki, hogy még sok szép telefon van. Pl. most vettem egy Samsung L700-ast, és nagyon tetszik. Csak éppen már este volt egy rémálmom, hogy karcos volt a kijelzője. Beleőszülök, hogy megvédjem a sérülésektől és óvatosan veszem fel, teszem a tokjába. Ááááááááh.
-
Algieba
őstag
-
pohár
félisten
válasz
*HaYha* #46443 üzenetére
Valahogy úgy
Nah de egy kis vidámság egy szürke vasárnapra
Elmélkedés szex után...
Nő:
Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat.Biztos végigfut az agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal ...
Férfi:
Ott a plafonon az a kurva légy ! Mászkál ! Vajon hogy a picsába nem esik le ?!
-
Winner_hun
félisten
válasz
*HaYha* #46437 üzenetére
Nem mindegy hogy miről van szó, audiovizuális (vagy mi a megnevezése) anyagról vagy szoftverről. Filmet, zenét letölthetsz, az legális, szoftvert (az ingyenesektől tekintsünk el) meg csak akkor ha az eredeti a tulajdonodban van és csak egy biztonsági másolatnak kéne. Amennyiben jól tudom ez így van. Ha nem, akkor javítsatok ki.
-
buherka
addikt
válasz
*HaYha* #45989 üzenetére
Totálra ment a Passat és a lakókocsi is. Kb. 2 millás kárunk lett
Azóta megy a pereskedés a vadásztársasággal, mert csak a negyedét akarják kicsengetni. Se vadveszély tábla nem volt, se sebességkorlátozás.(#45990) sNORh ...a vadat nem viheted el, mert az a vadásztársaság tulajdona
, amúgy meg olyan büdös volt, mint egy kupac kaki...mivel kifordult a bele
-
buherka
addikt
válasz
*HaYha* #45977 üzenetére
Velem is már annyi szarság történt fuvar közben, hogy már többször is majdnem ottmaradtam...és még mindig csinálom
például ez is megtörtént 3 éve velem, németországból hazafelé -
buherka
addikt
válasz
*HaYha* #45967 üzenetére
jujj
...ezt a dolgot ismerem, mert már robban szét mellettem kamion gumi
Beverte a Seat Toledo oldalsó ablakait, amiben ültem....azt hittem besz@rok úgy megijedtem. Tiszta szilánk lett mindenSzerencse, hogy nem lett nagyobb bajod
(#45971) pohár ...ott kapható a leghamarabb
-
Verus
senior tag
válasz
*HaYha* #45628 üzenetére
Egyszerű. Nekem is mindig ezt tanácsolja egy nagyon kedves barátom. Mérlegelj. Miért szakítottatok? Mi áll amellett amiért újra kéne kezdened? És mi áll ellene? Mit szerettél benne? Miért? És mit szeretsz a másikba?
Ez sajnos a Te meccsed lesz magaddal és lelkeddel, no meg persze a becsületeddel, őszinteségeddel és nem utolsó sorban a szíveddel.
Nehéz de megéri mérlegelniNálam eltart napokig néha - de legalább átgondolom többször mi lenne a helyes
-
Verus
senior tag
válasz
*HaYha* #45625 üzenetére
Mesélek én is kicsit
Nekem az első csodálatos volt lassan 4 éve hogy vége lett már. Csodálatos 3 évet töltöttünk együtt (megjegyzem 8 év korkülönbséggel) és mai napig sokat gondolok Rá
Mert szép volt, de tudom hogy mégegyszer már nem menne, mert nem véletlenül lett vége. Az első mindig a legszebb, az évek meg még felpolírozzák azt a csillogást. De tudod egy két eső meg vihar után a polírozott fény is eltompul
Szia Bubi itt is Te Drága!
-
Verus
senior tag
válasz
*HaYha* #45623 üzenetére
Szia! Csak nem szerelmi gondok?
Igen, az első a legnagyobb és a legtisztább. Akkor még nincsenek kétségek az emberben, feltétlen a bizalom és nincsenek negatív élmények ami rányomhatnák a bélyegüket. No de ezután is lehet nagyon szeretni, de ehhez kell a megfelelő ember is
-
buherka
addikt
válasz
*HaYha* #45376 üzenetére
Majd szólok, ha kell...egyenlőre van itt 3 henger Verba lemezem...még ezt is jó idő mire elhasználom
Csupor..csumi
Doki...ki is vagyok, mint a dög
...ja befejeztem a Far Cry 2-őt. Azt hiszem 98%-osan játszottam ki. Lehet, hogy 1 küldetést kihagytam. Tetszik hogy valós eseményen alapul a játék
-
Verus
senior tag
válasz
*HaYha* #45107 üzenetére
Finom vaníliás, kellemesen lágy és fahéjas
Pohár: Van bolti is?
Én csinálom úgy ahogy van - általában semmit nem csinálok bolti műanyagból - megfőzöm amit megkívánok ahogy illik
Múltkor a Lasagne-nak estem neki, minden saját készítésű volt még a tésztalapok is
És finom volt
Nem ismered? Majd meg fogod
-
Bub0rek
tag
válasz
*HaYha* #45094 üzenetére
Szombaton én is gépeztem,elég sokat.Vasárnap meg a temetőbe voltunk.Aztán tévé.Tegnap nagyon meleg volt,de ma is.De viszont köszi a kérdésed.
Ma este lessz valami jó a tévébe?sNORh: Boldog lessz az a nő aki melleted lessz.
Kevés az a férfi aki főzni tud. Szeretsz is,mármint főzni
-
Bub0rek
tag
válasz
*HaYha* #45065 üzenetére
Nem is mondta,hogy hány éves.
Verus: Ne hagyd magad.Bicsi -bocsi fiuk. de én Verusnak drukolok.
Pohár:Hány éves a kutyád? Nem szeretnélek elszomoritani,de +-éve a kics tacskom ,lebénult a hátsó két lábára,at órvos azt mondta,hogy gerincsérv és meglehet műteni de nem 100% -os.Igaz 9-éves volt.70 ezerbe kerűlt volna,de mi van ha nem éli túl vagy lebénul.Sajna elkelett altatni.
A gerinc az állatoknál sajna elég veszélyes. De én ezzel nem elszomoritani akkartalak. Csak egy jó tanácsnak gondoltam a kutya érdekében.
-
-
Verus
senior tag
válasz
*HaYha* #45053 üzenetére
Hát figyelj, már nem vagyok 0 km-es, de 100-on még jól teljesítek. A fényezésem új, némi optikai tuningot is kaptam. Most vagyok túl egy generál felújításon. A motorom tökéletes V8. A futómű rendben, igaz a rázósabb utakat megsínyli
Még valami?
pohár: Kilóra nem, azon nincs elég profit
Persze, szemtelenül fiatal vagyokBubcika Drága, ne idegeskedj
-
-
Verus
senior tag
válasz
*HaYha* #44986 üzenetére
Az attól függ mi a friss
Az utánvétes volt - amit buherka mond az valószínű a sima csomagfeladás ami már mostanában egy sárga-zöld A5-ös lapocska lesz
Azon érték, tartalom, csomagolás rovat van meg persze a címek. A többit elméletileg a posta tölti ki. De ugye el kell dönteni Prémium, Kényelem, Egyedileg kezelt vagy Üzleti csomag legyen - ebből dől el a postaköltség. Kérhetsz szombati kézbesítést, késleltetést stb.<NewL>: Nem kötekszik
Friss vagyok, üde és kívánatos még így a nap végén is
-
buherka
addikt
válasz
*HaYha* #44983 üzenetére
Nekem meg kellett, méghozzá egy indigós kis papírra íratták rá velem az értékét, amiből az egyik példányt megkaptam. Kicsit bonyolult volt kitölteni, de megcsináltam.
Azt mondta a csaj, azért kell érték, mert értéktől is függ a pk....azóta sem adtam fel semmit a postán, max csekket fizettem be
Aktív témák
Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest