- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
buherka
addikt
Na...még egy látogató
...hejjj
-
kavicssli
addikt
-
trassher
addikt
Üdv éji baglyok. Én nem melózok,de nem alszom. Lehet nem kellett volna az a 2 red bull a film után
-
-
kavicssli
addikt
Ezt most Csibe muterja csinálta! Meló előtt felugrottam hozzájuk és akkor nyomta a kezembe a kaját!
Olyan uncsi kedvem van!
-
kavicssli
addikt
Mikor borulsz be a sarokba?
csak tudjam meddig számolhatok rád itt a totyikba! 10 perc és go kaja én is!
-
buherka
addikt
-
tread777
tag
megyek én is kifele, mert aztán átállásom lesz, és az életbe nem jutok ki...
-
kavicssli
addikt
én is lépek kajálni!Most 1 kicsikét bepunnyadtam!
-
kavicssli
addikt
na meek körbenézek itt a cégnél majd jövök!
-
kavicssli
addikt
válasz
tread777 #28069 üzenetére
ez van a nyakamon ez egy kinai sárkány motivum!Egy baráti társaságot szimbolizál...
pár hsz-sal feljebb amit linkeltem olyat szeretnénk most barátnőmmel!
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #28064 üzenetére
Aha...jó pofa
. Azt hittem, hogy valami keleti írásjel lesz megint a célpont
Ilyen kis tetkók még elmennek szerintem és jól néznek ki. De amikor már valaki televarrja mind két kezét, válltól csuklóig...na az már f@szul néz ki véleményem szerintJa-ja...a pacsi a legfontosabb
azt hogy hogy hová megyünk az már másodlagos. Mondjuk nem a Szépművészeti Múzeumba szeretnék veletek látogatást tenni
...kicsit izgalmasabbra és hangosabbra vágyom
-
kavicssli
addikt
válasz
buherka #28061 üzenetére
DE csakis IC vel megyünk!
Ilyesmi lesz csak nem tudom hogy szines legyen vagy fekete fehér!
és hogy hova? a combtövem és a köldököm közötti részre szeretnénk majd! eltudod képzelni igaz? Végülis a Boxerlasóm majd félig mindig elatakarja de 1 kicsike csillag részlet sejtelmesen kifog "kandikálni"
hanem inkább az hogy Kaviccsal pacsizhassak igy van! én is pontosan ezért! De a kellemest a hasznossal töltjük el .Kár hogy nem lakunk közelebb egymáshoz! Mondjuk a szomszédba
-
-
tread777
tag
válasz
buherka #28058 üzenetére
én szerdától szerdáig vagyok a ringen.
2008. JÚLIUS 31. CSÜTÖRTÖK
16:00 - 19:00
HIVATALOS BOXUTCALÁTOGATÁS
BOXUTCALÁTOGATÁS ÉRVÉNYES JEGGYELén erre szoktam menni.
Szerkesztve: Pénteken sanszos nem engednek be, mert ott már paddock klub látogatás is van, az meg már vipes buli szerintem.
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #28054 üzenetére
Jól van...mert hát ugye ott van a programban, hogy buxutcalátogatás, meg minden. Ezekhez a dolgokhoz még klubbtagnak is kell lenned, hogy bemehess oda. olyan szinten túlzásba viszik már ezt a F1-es herce-hurcát, hogy az nem igaz.
Ha még idén kevés Rendőrt meg Bizt Őrt láttál, akkor majd kinnt a ringen láthatsz, annyian lesznek, mint az oroszok. Néha azon gondolkodom, hogy több a szecurity, mint a néző
Ha még a Balcsra is leugrotok, akkor nem gyenge utazásban lesz részetek
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
Kavics...tesó!
Beszéltem ma Dömével és holnap találkozok is vele. Azt mondja, hogy ezzel az ócsó jeggyel nem eresztenek be a boxutcába
...csak a külső részen lehet vele mászkálni.
Végül is a verdákat fogod látni amikor repesztenek a pályán. Dehát 1700 Ft-ért sokmindent nem akarhat az ember(#28052) kavicssli ...na...azért annyira csendben nem vagyok
. Ez a rohadt időjárás változás szétrepeszti a fejem. Örülnék ha már igazi nyár lenne
-
Bubu79
addikt
válasz
kavicssli #28050 üzenetére
Igen, a coupe gyönyörű...
Attól függ mekkora a lábad - ha normálisan közlekedsz vele, akkor városban 9 liter körül elmászkálhatsz - vegyesben, több országúttal 7-7,5-re is le lehet szorítani, de azt nem élvezed... Ha úgy mész vele, ahogyan szereti, akkor városon kívül 8,5 körül eszik, de ehhez azért van tempó is
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #28041 üzenetére
Ha lesz legközelebb Honda tali, majd szólok és ha van kedved átugrasz felsőre
-
tread777
tag
Re. Nah kezdődik...
-
kavicssli
addikt
válasz
Winner_hun #28029 üzenetére
Csajom tesója vett most egy 8 éves honda civicet! Ugyanilyen sedan csak már az újabb!
Bubu79: Milyen kocsid van?
-
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #28037 üzenetére
Eljössz Göd-felső felé a 2-esen egészen a nagy lámpáig és elfordulsz balra a Duna felé és koppanásig mész...és ott lesz a Kék Duna üdülő. Ott szokott lenni a Civic találkozó.
Most kb 30 verda volt.Volt két holland srác akinek WestCoast Customs [link] [link] alakította át a Hondáját...gondolhatod milyenek voltak
. Az egyiknek színváltós fényezése volt. Csak a fényezés volt 6000 €
-
buherka
addikt
Állítólag az a Gigabyte jó kis kártya, de a hűtés az nem egy No.1 rajta...no de neked VF1000 hűti majd
(#28035) Winner_hun ...most nemrégen volt itt nálunk Gödön Honda civic találkozó, kb 2 hónapja.
A Kék Duna üdülőben volt. Egész Európából voltak...németek, hollandok, franciák.
Olyan verdák voltak, hogy majdnem összepisiltem magam. -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #28029 üzenetére
Én kissé drágállom ezt a verdát ennyiért
...főleg, hogy ennyi km. van benne
(#28028) Dr.Én ...hát remélem is, hogy beengednél és meginnánk valamit, no meg persze bemutatnál a lányoknak is...
-
Dr.Én
veterán
Hali
Benézek egy picit most én is
-
buherka
addikt
Szép estét az Uraknak
Marsu...szép nagyon az a Kadett
. Egyik fóti haveromnak ilyen 1.2-es van és már 1.5 millában van neki. Valami kegyetlenül néz ki
Kavics...ezek inkább maffiózó autók, nem csajozós verdák. Csajozni lehet gyalog is meg bringával is. Lényeg, hogy jó legyen az ember dumája.
-
kavicssli
addikt
válasz
Bubu79 #28009 üzenetére
ha véletlenül a bömös nem jönne össze ez a tartalék! Ez is egy árban van a Bömössel!!!
nekem ez jobban bejön!
-
Dr.Én
veterán
Hali mindenkinek
kavicssli Ment PÜ
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
Tesókám ma ezt az autót viszi el márkakereskedésbe egy nagy vizsgálatra!Ezt szeretné megvenni!
Ezze lehet csajozni!
-
tomyoy
senior tag
-
tomyoy
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest