Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Mikor lesz már reggel 6...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Jó rég jártam erre...pedig 5 éve minden 3dik héten éjszakás vagyok...
Ismét egy dög unalmas műszak felén vagyok túl...kollégám a termelésben én meg a gép előtt...
GDF oldalát bújtam kb fél órája és próbáltam rájönni, hogy a piklibe tudnak ennyit ülni a dipitervemen...na mind1...csak felidegesít a téma...De lassan 6 óra is indul a Székesfehérvár Tatabánya melósjárat hazafelé...8ra érek haza...első a kutyám...[link]majd csekkolom ki van otthon...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Dög unalom van bent melóba...
Éreztem Én, hogy kocsival kellett volna jönnöm...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
9 éve van jogsim...egy állat vagyok, de ésszel... Ilyen hibát nem vétek...akkor inkább nem ülök a kocsiba...
adalbert1: Tanszéken? Már nem is tudom hirtelen melyik részlegre kellett leadni a tervet...meg is van...:
A terv leadása
A tervet személyesen az Információs Központban lehet leadni, vagy postán a GDF Záróvizsga csoport címére (1115 Budapest, Etele út. 68.) kérjük elküldeni.
A tervet az illetékes intézet bírálja el. Tervek elbírálásnak ideje változó, általában 4-8 hét. Az elbírált tervet postán kapja meg a hallgató. Az elutasított tervet átdolgozás után újból be kell adni!
Az elfogadott tervet gondosan őrizze meg, mert azt be kell kötni a kész diplomamunkába!Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz buherka #46168 üzenetére
Ha kicsit feljebb lépsz, akkor láthatod mi van alatta...elvileg két fajta zúzott kő kell ("nagyszemű" és "kisszemű", utóbbi a sima felülethez kell az kerül ugyanis felülre)...bár mostanában vegyes szállítanak ki...nálam a második adag a bejáróhoz ilyenből jött...szétszóród és döngölöd...mivel volt egy kis beton törmelékem így került alá az is...csak nem túl nagy db-ok legyenek.
adalbert1: Én az IBM szervergyártásról írok...irodától egészen az utolsó tesztlépésig...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz buherka #46176 üzenetére
Én a kerítés alapját lapáttal "ástam" ki... Szal facca anyag...3 méter környékén viszont jön az agyag...utána lejjebb haladva 30centi után egy jó 1 méteres sóder réteg...
Ez egy régi parasztház amit elkezdtünk apámmal átalakítani...99 óta az enyém és most lesz lassan kész...de kegyetlen sok meló volt úgy megoldani 3 műszakos munkarend mellett, hogy hitelmentes maradjak/maradjunk...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz adalbert1 #46175 üzenetére
Pontosan...ctrl c + ctrl v és le is adhatnám...rengeteg anyagom van...nem lesz nagy kaland megcsinálni...de az új tételsor kemény...no meg kivárni ezt a buzi elbírálást...
buherka: 3:30kor kelek délelőttösbe... 16:00-ra érek haza két átszállással...
Olyan puha a föld nálam...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz buherka #46189 üzenetére
4 éve csinálom...remélem már csak egy hónapig...utána váltok a cégen belül és átmegyek az Acer tesztlaborjába...majd ott megpályázom januárban vagy a fizikai vagy a szoftveres teszt rész mérnöki pozícióját...legalábbis előzetes infók szerint, ha beindul a fizikai teszt is, akkor szükség lesz még valakire...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Végre...leáll pár gép a tesztem...aszhem megnézem őket mi bajuk...
buherka: Nem rossz, nem rossz...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz buherka #46282 üzenetére
Lenovo PC és amit majdnem megkaptam az a Lenovo szerver, de az egy az egyben IBM. Amúgy nem sokáig...meg a Lenovo lengyelbe...pár hónap még...
kavicssli: IBM Szerveren voltam debug technikus és most teszt technikus vagyok...előbbi hw szinten elemzi mi a baja a gépeknek és cseréli is egyben a hibás alkatrészt...utóbbi PC kliensek telepítése, karbantartása; szerverek felügyelete; hálózatkiépítés; tesztfolyamatok nyomon követése; tesztállomások karbantartása.
Most szeretnék átkerül Acerre...vagyis egy hónap múlva...az ottani labor valszeg két felé lesz osztva...az egyik enyém lenne...kb januártól és akkor már mérnökként...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Brothers In Arms HH kivégezve...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Sajnos lassan, de lesz ismét a Múmia I a tvben. Imádom...pedig már 10szer tuti láttam...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Nekem a Brosmanosok nagyon nem jöttek be...mondjuk annak a faszinak alapba gondom van a filmjeivel...kevés jót láttam tőle és nem is csípem...
A gyűrűk ura nekem nagyon bejött...Én olvastam is...csipázom az ilyen jellegű storykat...
Potter-t is ezért csipázom...Gorneck#1239
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest