Új hozzászólás Aktív témák

• Max1mus

nagyúr

válasz Tenken #1143 üzenetére

Szerintem nem érdemes egymást b.....atnotok. :)

Zsolt, azért megjegyeznék a bejegyzésedhez valamit. Ezt írtam neked privát üzenetben (a csillagozott részek a domain nevek, de azokat töröltem):

----------------------------------
    Ha gondolod, kaphatsz egy aldomain nevet (pl.: egpu.***.hu), ahol a valami-t értelemszerűen te választod.
    Domainek:
    ***.hu
    ***.hu
    ***.hu
    ***.hu
    ***.hu
    ***.hu
    ***.hu
    ***.hu
    Persze ha meglesz a végső tárhelyed, domained oda átköltöztetheted.
    Tárhely, SQL, aldomian, ftp, mail stb. van. cPanel szerű rendszerben automatikusan magad tudsz mindent állítani.
    Üdv: WG.
    ----------------------------------

Tehát felajánlottam január 13-án neked INGYEN tárhelyet (nem 1 GB-ot :) ), mailt, aldomaint, ftp-t, sql-t, cPanellel (az SSD tárhely paraméter kissé vicces egy tárhely szolgáltatótól, de mindegy. :) ). Ha jól számolom, így csak a domain regisztrációs költségek terhelnének téged (vagy további támogatóidat). A 18.000 Ft-os enfold témára nem merem a véleményem leírni, de megjegyzem hogy a wordpress ingyenes, és fényévekkel szebb és összetettebb témák vannak rá szintén ingyen (és még tonnányi cms van ingyen).
    Ezt a felajánlást továbbra is tartom, amennyiben ebből nem pénzt akarsz kivenni. Tehát regisztráld be nyugodtan az általad választott domaint - ami az eGPU tartalommal kapcsolatos - én adok mögé frontendet. Ezt mindaddig kapod, amíg nem változik a dolog biznisz vonalúvá (értelemszerűen a DONATE button és hasonló dolgok nem számítanak annak).

Ha ez a felállás sem szimpatikus, javaslom a kickstartert. :) PH! fórumon saját bizniszhez támogatókat toborozni nem illdomos.

WordPeace! :R

Új hozzászólás Aktív témák