Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Csúnyán kell beszélnem, mert ideges vagyok! Itt szabad a randa beszéd, meg is teszem. Qrvalófasz kivan már a szilárdságtannal. 3 kivert pont kellett volna, persze nem adják meg miért is adnák. Ez kevésbé idegesít, mit az, hogy másnak megadnak pontokat. Egyik csajnak szintén 12 pontja lett. Aztán most ír nekem, hogy neki mégis meglett. Há' hogy a retekbe? Gondoltam biztos elszámoltak valamit de nem. Azt írta, hogy odament könnyes szemekkel és kiderült, hogy 2 pontot elnéztek. OK, legyen, 14 pont, mert könnyes a szeme. De itt egy pont is sokat számít (15 pont az aláírás), mert ez fontos tárgy, fél pontot sem szoktak megadni. Erre meg neki csak adnak még plusz egy pontot. Há nebasszamármegaqrvaéletfaszahejj. Ha én odamegyek könnyes szemmel kibasznak az utcára.
    Felidegesített, én mehetek hétfőn megint írni ebből a fosból, ő meg holnap vizsgázni fog belőle. Azon gondolkozok, hogy eltöröm a lábam, kinyomom a szemem, mert kettő sok, egy meg minek, bemegyek a tanszékre, hogy légyszíves adjatok már egy aláírást, mert csak. ÁÁÁGRRGVÁÁÁÁ

Huh ez kellett most. Süppedek vissza anyagismeret tanulni.

Aktív témák