- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Egy évvel ezelőtt egészen más problémái voltak a játéknak, amik olyan alapvetőek voltak, hogy szerény véleményem szerint -bár volt benne akkor is potenciál-, közel vállalhatatlan volt. Jelenleg van a legjobb állapotban a játék (szerintem). Ennek ellenére amiket írsz, amiket mutatsz, azok valós problémák és nehéz lenne letagadni őket. Továbbra is annyit tudok mondani, hogy a piacon lévő Focis játékok közül az eFootball az élvezetesebb játék. A FIFA is csal, csak az másképpen. Ezt sajnos vagy elfogadja az ember, vagy leteszi a kontrollert. Majd ha jön egy olyan Focis játék (UFL?!), ami nem a scriptre építi a játékmenetet, és mindenki úgy érzi hogy minden meccs végén igazságos eredmény születik, akkor talán az KONAMI és az EA is belátja, hogy mindössze ennyire van szükség.
Viszont Én költök a játékra, sajnos.
Hetente- két hetente veszek 500 coint, és hidd el, bőven szoktam érezni én is a mechanikát, ami nem akarja, hogy megszerezzem az ingyen 50 coint. Szóval ez nem csak egy olyan "feature" ami a F2P játékosokat sújtja, ebből mindenki kap. Én kb. a meccsek 1/4-én érzem, hogy nem lett elcsalva (akár az én javamra, akár az ellenfél javára. Túl sok a kérdőjeles eset, viszont Offline valahogy kárpótol az egész. Te meg pont ezeket hagyod ki ugye, szóval hatványozottan idegesíthet az egész. 
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Érintőképernyős pénztárgép - Celeron J1900, 4GB RAM
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hetente- két hetente veszek 500 coint, és hidd el, bőven szoktam érezni én is a mechanikát, ami nem akarja, hogy megszerezzem az ingyen 50 coint. Szóval ez nem csak egy olyan "feature" ami a F2P játékosokat sújtja, ebből mindenki kap. Én kb. a meccsek 1/4-én érzem, hogy nem lett elcsalva (akár az én javamra, akár az ellenfél javára. Túl sok a kérdőjeles eset, viszont Offline valahogy kárpótol az egész. Te meg pont ezeket hagyod ki ugye, szóval hatványozottan idegesíthet az egész.