Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én nyomom folyamatosan a játékot, és a fórumra is naponta rápillantok, de semmi aktivitás az igaz.
Pedig azért taktikáról lehetne beszélgetni bőven, 1-1 játékos kicserélése önmagában tudja borítani a megszokott játékot.A játékmenet nekem nagyon tetszik. Nyilván vannak hibái, melyik játéknak nincsenek?… De a tempó, a mozdulatok, a játék irányíthatósága szerintem frissítésről-frissítésre jobb. Már várom a csütörtököt, hogyan és milyen irányba fog változni, remélhetőleg tovább javulni.
Teljesen jó ez a játék, Eventeken kívül lehet tolni az eFootball Ligát. Igazából az se hiányzik, hogy befejezhetetlen event sorozatok legyenek, aminek sosem ér az ember a végére, csak ha fel sem áll a gép elől.

Egy Co-op jól jönne, egy Crossplay és Crossprogress támogatás. Ezenkívül lassan várnám a grafikai fejlesztéseket, és az időjárás/napszak is lehetne változatosabb. Jöhetnének a taktikai fejlesztések is, hogy mélyebben személyre lehessen szabni a csapat játékát. Lassan itt lenne az ilyen irányú tartalmi frissítések ideje. De valahol még mindig futnak maguk után, mert tuti nem ott tartanak ahol tartani szeretnének. Én nem féltem a játék jövőjét. Messze élvezetesebb focit lehet játszani mint a Fifába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig azért taktikáról lehetne beszélgetni bőven, 1-1 játékos kicserélése önmagában tudja borítani a megszokott játékot.