Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Ezt a meccsmegszakításos dolgot sokan jelezték redditen is, de én speciel sosem találkoztam ezzel sem pedig elég sokat kockulok vele.
Nekem ha félbeszakad akkor “You won” felirat szokott megjelenni, mert gondolom az ellenfél kilép. Nem lehet, hogy itt valami manipuláció lapul a dolog mögött az ellenfeled részéről?A játék egyébként biztosan sokat fog még javulni. Látom én is, hogy vannak gondok. De valahol (és ha néha nehezen is) de elfogadom mert ez csak egy játék, és remélem igyekszenek majd ezeket kijavítani, de teljesen sosem fogják tudni.
Viszont ha azt nézem hogy mi van a piacon… Egy szerverek nélküli Pes21, vagy az a számomra nagyon gagyi fifa, akkor rájövök hogy hiába panaszkodnék, nincs jobb focis játék jelenleg az eFootball-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Avast! Antivirus topic
- Alkoholista nevelde
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Steam topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan ! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest