- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
A játékmechnikával nincs gondom jelenleg sem. Ha változott is nem szerintem sokat, és nekem eddig is bejött, labdakezelés, és főleg a labdavezetés istenes az eddigi PES-ekhez képest és sokkal reaktívabb. Picit talán egyszerűbb sikeres szerelést végrehajtani mint ahogyan az ideális lenne, de a kezdetni manuális védekezés után érthető, hogy némileg visszaestek a ló túloldalára. Inkább ez legyen mint ami először volt. Végre hasonlít a futballra, amikor nem kekeckedik a játék nagyon élvezem, csak ez a szivatás ne lenne benne.
Most pl játszottam pár meccset az egyik online challenge-t akartam megcsinálni, az első meccsen gyenge ellenfelett dobott simán nyertem, és még egy győzelem kellett a challenge teljesítéshez. Amikor a következő megszereztem a vezetés nyomban kilépett a játék: unforseen circumstances.
Ebben az új PES-ben mostanáig nem láttam ezt, viszont mióta volt ez a múlt havi update újra megjelent. A korábbi PES-ekből viszont jól ismerem ezt az üzenetet, és érdekes módon mindig akkor jött amikor jól álltam és az adott 3/1 pont kellett volna valamihez. Feldobja ezt az üzenetet és utána törlődik a meccs mintha semmi nem történt volna, aztán játszhatok egy újabb meccset. Hogyvan az, hogy ezt idáig nem csinálta, most meg megint megjelent ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest