Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
A játékmechnikával nincs gondom jelenleg sem. Ha változott is nem szerintem sokat, és nekem eddig is bejött, labdakezelés, és főleg a labdavezetés istenes az eddigi PES-ekhez képest és sokkal reaktívabb. Picit talán egyszerűbb sikeres szerelést végrehajtani mint ahogyan az ideális lenne, de a kezdetni manuális védekezés után érthető, hogy némileg visszaestek a ló túloldalára. Inkább ez legyen mint ami először volt. Végre hasonlít a futballra, amikor nem kekeckedik a játék nagyon élvezem, csak ez a szivatás ne lenne benne.
Most pl játszottam pár meccset az egyik online challenge-t akartam megcsinálni, az első meccsen gyenge ellenfelett dobott simán nyertem, és még egy győzelem kellett a challenge teljesítéshez. Amikor a következő megszereztem a vezetés nyomban kilépett a játék: unforseen circumstances.
Ebben az új PES-ben mostanáig nem láttam ezt, viszont mióta volt ez a múlt havi update újra megjelent. A korábbi PES-ekből viszont jól ismerem ezt az üzenetet, és érdekes módon mindig akkor jött amikor jól álltam és az adott 3/1 pont kellett volna valamihez. Feldobja ezt az üzenetet és utána törlődik a meccs mintha semmi nem történt volna, aztán játszhatok egy újabb meccset. Hogyvan az, hogy ezt idáig nem csinálta, most meg megint megjelent ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Indul a ChatGPT Health
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.