- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Kár játszani meg idegeskedni rajta én már letöröltem, nyomom tovább a 21et. Majd ha tényleg kész lesz a végleges akkor rápróbálok, azt ha szar lesz akkor áttérek a fifára... Igaz, hogy a játékmenetétől rosszul vagyok, mert olyan a pes21 után, mintha egy ferrariból ülnék vissza egy trabantba, de mostanság úgy is sok fifabuzi haverom rendez bajnokságokat, a legutóbbin voltam, 6an nyomtunk egy bajnokságot azt második lettem egy ponttal lemaradva úgy, hogy nem is fifáztam rendesen már vagy 10 éve ezek meg éjjel nappal azt nyomják meg sztárolják magukat.. hót ideg is volt az összes, hogy nem bírtak megverni :D Érdekes ez fifásokkal bármikor felveszem a versenyt, de akármelyik fifást 5-6 góllal lazán megverek pesben azt olyankor csak a pofájuk jár, hogy ilyen meg olyan szar a pes... szerintem a peshez több ész kell csak ennyi az egész :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Napelem
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest