Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Az a vicc, hogy tényleg csak és kizárolag ennyit kellene tennie a FIFA-nak. Egy élvezhető játékmenetet letenni. Bár ez szubjektív, hogy kinek mi az élvezhető/szórakoztató, és az EA úgy döntött, inkább az árkádosabb vonalon fognak mozogni.
Másfelől az olyan játékosnak mint én, elég annyi, amennyit a PES nyújt. Mert Én a realisztika miatt játszom vele, ami a fizikába jelentkezik, nem pedig a mezekbe vagy a címerekbe.
Augusztus végén fogják ELMÉLETILEG bemutatni a NextGen játékmenetet. Csak redditen olvasgattam, semmi hivatalos, de elméletileg amit láttunk az valami "skálázott cross-platform" játék volt. Nem tudom ez mit jelent, nem értek hozzá. 😀 De egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy azt kapom PS5-ön amit láttam a Trailerben. Aztán lehet pofára esek, de kivárom. Fifát csak a legnagyobb elkeseredésemben fogok vásárolni... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest