Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Az a vicc, hogy tényleg csak és kizárolag ennyit kellene tennie a FIFA-nak. Egy élvezhető játékmenetet letenni. Bár ez szubjektív, hogy kinek mi az élvezhető/szórakoztató, és az EA úgy döntött, inkább az árkádosabb vonalon fognak mozogni.
Másfelől az olyan játékosnak mint én, elég annyi, amennyit a PES nyújt. Mert Én a realisztika miatt játszom vele, ami a fizikába jelentkezik, nem pedig a mezekbe vagy a címerekbe.
Augusztus végén fogják ELMÉLETILEG bemutatni a NextGen játékmenetet. Csak redditen olvasgattam, semmi hivatalos, de elméletileg amit láttunk az valami "skálázott cross-platform" játék volt. Nem tudom ez mit jelent, nem értek hozzá. 😀 De egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy azt kapom PS5-ön amit láttam a Trailerben. Aztán lehet pofára esek, de kivárom. Fifát csak a legnagyobb elkeseredésemben fogok vásárolni... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest