Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosXx
aktív tag
végignéztem pár részt az rtlklub oldalán, és azt kell hogy mondjam hogy ez tipikus bunkó újgazdag retekklubbos juppiműsor.
A dolog a zsűrinél kezdődik, max a Lázár Vilmos az, akire azt mondanám, hogy vlamit is számít. Az összes többi tag lehet hogy jól él a nagy magyar átlaghoz képest, de messze nem rendelkeznek akkora vagyonnal, üzleti hírnévvel stb. hogy egy ilyen műsorba bekerüljenek. Étteremtulajdonos, divatttervező, internetes senkik, biztosítási ügynök, az üzleti élet alja. Ellenben nagyon el vannak szállva maguktól, főleg az erdélyi, dehát végülis azért van ott, hogy csinálja a sót. bár akkor nem tudom miért nem a győzőt hívták, pár felesleges millió lapul ott is és már be is van járatva
A kockázati tőkebefetetés meg nem véletlenük egy külön szakma, az igazi akkor lett volna, ha igazi befektetőcégek képviselői lettek volna a zsűriben, igaz nem olyan látványos, de legalább nem ennyire szakmailatlan.
Jelöltek: nem tudom mi alapján válogattak, de nem látszik benne semmi elv.
Nagy növekedési lehetőségek előtt álló cégek, ötletek lett volna nálam a minimumszűrő, egy kockázati tőkebefektetőnek nem ráció egy a birkáshoz hasonló lifestyle cég ami 10év alatt visszahozza az árát. Vannak persze akik ezzel foglalkoznak, de ezek általában aktívan részt is vesznek az üzletvitelben.
Háttér: tipikus retekklubos: ócska. műsorvezető, díszlet, studió, háttérzene, műsormenet mind felejthető.
A műsorötlet jó egyébként, csak ki kéne nőni a megasztár színvonalat. -
Padawan33
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Azért az a két srác volt a legkirályabb eddig akik valami 1,5 milliárdot kértek
valami repülős projectre.LOL![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
válasz
Padawan33
üzenetére
én max 2 részt láttam eddig. a repülős bácsinál nem az volt h olyan céget alapítanak, amelybe a bácsi beviszi a szellemi tőkéjét (tervek, engedélyek, tudás) de a műhely a saját tulajdona marad, és a biznisz részhez kap zsetont meg a fejlesztésekhez?
amugy vannak elég lol arcok
kutyamosó v wtf, meg a 2 csávó az információs portállal
-
lenox
veterán
Nekem meg az nem tetszik a musorban, hogy az egesz egy nagy kamu. A 'zsuri' ketharmadanak nincs befektetni valo penze. Az eleg gagyi szerintem, hogy igy mondogatjak, hogy en beszalok 1millioval, en is, en is. Egyszeruen nincs annyi penzuk, hogy musoronkent 100 milliot be tudjanak fektetni, igy meg semmi komoly vallalkozast nem lehet inditani, akinek csak 5 milka kell, az kolcsont is tud szerezni, ha annyira nagyon akar.
-
Padawan33
tag
Vazz...elaludtam mire kezdődött volna.
Volt benne valami extra?
[Szerkesztve] -
Padawan33
tag
Már alig várom a keddet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
piqla
őstag
válasz
Padawan33
üzenetére
Azert ez nem olyan kis le...
En csak azt nem hallottam abban, hogy egy-egy gepen mennyit lehet keresni.
De azert szerintem nem kotottek annyira rossz uzletet, bar remelem a bacsi talalt valami normalis uzletkotot maga helyett, aki nem huzza le.
Egyebkent a superman-zsolt is hasonlo dolgok miatt nem szallt be, ''nem akart a haza folott tulajdonos lenni'' vagy valami effelet mondott. -
Padawan33
tag
Tényleg,a röpzis bácsi.Szegényt hogy behúzták.Bedobja a műhelyét+saját találmányt,feltesz mindent (mert mondta hogy ott lakik a műhelyben az egész család)
ezek meg villantanak egy kis lét,aztán gyere dobd be a műhelyed,a szerszámokat,megvesszük a cégedet bagóért aztán még örülj is neki.
-
piqla
őstag
Elvileg majd lesz ilyen is...
A vizaramos motorral semmi nem lett, nem szuletett szerzodes.
A birkas bisznisz szerintem nem fuccsolt be, azert enni kell...
En baromira drukkolok a repulos bacsinak, nagyon naiv es aranyos volt
Illetve a Zsebmenetrendet kitalalo srac is baromi szimpatikus volt. A vegen tok meghato volt, amikor leritt rola, hogy nem akata elhinni, hogy ez neki osszejott
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Nem volt buta szerintem sem, simán modhatta volna, hogy kevesebb részesedést szeretne átadni, többet kérne magának. A 6-bol még úgyis benntmaradt volna legalább 3, összedobták volna neki ők is a lóvét.
A másik a repülőgépes muksó volt, aki még tetszett, de azért az is túlzás, hogy ő beviszi apportként a komplett 40 millás műhelyét, szerszámokkal együtt, és mégis valami irtó nagy részesedést kértek volna tőle talán 10 vagy 20 millió ellenében.
Mi lett egyébként a támogatott ötletekkel? Most azok következnek, amik megvalósultak? -
decebal
csendes tag
Ez tényleg igaz? Úgy értem, hogy bemegy a muksó és meggyőzi a zsűrít, azt mondja: kell 2000000 Ft, és holnap utalják? (Elég hihetetlen, azért én gondolkoznék rajta, meg piackutatás, meg ilyenek)
-
piqla
őstag
Igen, az neha engem is zavart, hogy kiszallt a hatbol ot, egy meg erdeklodott, kihuzta a szereplobol a megfelelo informaciokat, beleszallt es hirtelen mar a maradekot is erdekelni kezdte...
Nezzetek meg pl. a birkanyirast. Csaj mondta mennyi haszon lenne a dolgon, EGYBOL ravagta mindegyik, hogy benne van, pedig akkor meg el sem mondta, hogy mi lenne a dolog lenyege... Hat igen, luxusvallalkozok
-
-
Padawan33
tag
Gejj ez a műsor.A mozgássérült (bocs de nem tudom a nevét) szinte meg se szólal
a csaj se.Meg csak abba nyúlnak bele,amibe a többiek is.
-
piqla
őstag
Odarakjak, mond 2 trivialis mondatot ( ''Ugye sokat fog most akkor dolgozni a birkakkal?'' ; ''Nem fogadtak el. Nagyon szomoru?'' ) es decc ol. Es amilyen ruha az utolso reszben volt rajta, hat reszegen jobban tervezek, pedig en aztan nem vagyok egy gucci.
Amugy nekem tetszett a musor, bar neha a zsuri kicsit kisebb arccal is lehetett volna. Akit vegig korrektnek tartottam, az a Lazar volt. Illetve Mr. LeRoy, o nem zavart sok vizet
-
Kobe
veterán
nem tom, az engem is idegesít hogy nem képesek előadni magukat
mondjuk nálunk suliban kb hetente kellett prezentálnom uccsó szemeszterbe, de mégsem éreztem volna hogy azt amit tudok bénán adtam volna elő, nem harapnak, nem esznek meg, akkor meg mitől féljen az ember
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Számomra megdöbbentő, az emberek mennyire nem tudnak prezentálni.. legalábbis azoknak a többsége, akiket mutatnak ebben a műsorban... A legjobban a két fiatal turisztikai ufógépes csávó tetszett, annyit szakadtam

-
Loretto
veterán
Szörnyű volt az emberke, harmadik határozott felszólításra sem volt képes kinyögni 2 számot.
Nem is csodálom, hogy elküldték. -
Kobe
veterán
-
-
Kobe
veterán
amelyikben látták a megvalósíthatóság szikráját, arra odaadták a pénzt, és kisebb részesedést kértek, mert ők sem voltak benne biztosak hogy bejön, de amelyik ötlet tényleg jó és egyedi volt, azt egyből kivásárolták...
mondjuk én a 2 egyetemistán voltam kiakadva, akik valami turisztikai infopontot akartak eladni, le is lettek baszva hogy már repterenként nevezetességeként 2-3 különböző fajta ilyen van, minek negyedik ugyanolyan
a borfal viszont tetszett -
czappa
aktív tag
Kérdeztem h mi volt a kiskerarak.hu-val, többen válaszoltak. Köszönöm!
megj.: ahogy más is írta, már a reklám megérte nekik
megj2.:én is szoktam használni az oldalt, szerintem egész jó -
törölt tag
Ha jól értettem a műsor elején, az egyik tag 18 évesen otthol internetes céget vezetett. Kb most 35 körül lehet, nálam egy tizessel öregebb. Én mikor 18 éves voltam, nemhogy itthol, de még az iskolában is csak 1-2 gépen volt modemes internet. Akkor az ő idejébe mi lehetett?? És tessék, most ő a császár, mert kurva okos. Ha sok embernek adatott volna meg akkoriban ez a fajta internetes hozzáférés, akkor most ő egy senki lenne. Ezek verik magukat, mert apuci meglopta magát az átkosba, a pici fia mindent megkapott, amiről az átlag csak álmodott, és most ő a nagy üzletember.
RÖHEJ!! -
törölt tag
Ott a pont, szerintem nem is kellett neki pénz, csak reklámot akart, és ennél olcsóbban nem juthatott volna reklámfelülethez.

Nagykerárakra ugyanezt megcsinálni elég hülyeségnek hangzik, mert egy boltnak meg kell állapodnia egy nagykerrel, jól tudom?Sőt valahol minimális vásárlási korlát is van. Tehát egy kisker nem fog egy 500ftal olcsóbb alaplapért nagykert váltani. szvsz.
-
Kobe
veterán
őszintén szólva engem irritált ez a műsor :S
nem mindegyiket néztem, az uccsó 2t nem láttam, de ami a legjobban zavart : beharangozzák hogy jó ötletért kapod a támogatást, tőkét...ehhez képest arról szólt az egész hogy a jó ötleteket, szabadalmakat felvásárolták...amiben némi fantázia volt, az nem úgy kezdődött hogy dobjuk össze az indulótőkét és pl 30-40 % os részesedésünk lesz, nem...egyből : jó, megkapja a pénzt, de 51-60% ot akarunk...sztem ez nem fair, akármilyen snájdig üzletemberekről van szó, ezt csinálják meg sutyiba de ne tv műsorban, őszintén ha nekem volna valami újító ötletem fix hogy nem vittem volna eléjük az üyet mert nem eladni akarom hanem megvalósítani
a csaj meg egyenesen irritáló volt, lehet ért valamit az üzlethez de én személy szerint a 8 általánost is nehezen nézem ki a fejéből -
e.vid
senior tag
Jó volt ez a sorozat. Voltak benne jó és érdekes ötletek, aminek a megvalósításához hozzá is járultak. Én egy olyan folytatásra lennék kíváncsi, ahol láthatnánk, hogy mi lett a támogatott ötletekkel.
-
Thomas1
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Akkor sorry, én eléggé fél szemmel néztem már csak ezt, a kiskeraras gyerek után kajáztam.

VIR-MIR áthallás volt biztosan. A srác egyáltalán nem volt szimpatikus, nem hallgattam nagyon.
Szerk: Vége az egész műsornak?
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Kar, hogy ennek is vege lett.
En ujracsinaltatnam a musort, mert szerintem meg sok parlagon hevero otlet van meg itthon a fejekben, akik (talan) csak igy par musor elteltevel probalnak meg... Erre vege
-
ToMMe
csendes tag
az a digitális idegrendszeres csávó nem volt semmi

-
Thomas1
addikt
Jah, a csávó jól elszúrta a helyzetet, szépen körülírt mindent, nem volt képes konkrét adatokat mondani. Ha mondott volna, szerintem megkapta volna a kért pénzt, a reklámbevételekből lett volna profit is.
-
peterszky
őstag
Nekem tetszett a csaj ötlete is, hogy építsenek egy mini térképet mini látványosságokkal vagy mi a tököm
. Olyat, mint amikor legoból építenek Eiffel tornyot. Az egyik ránézett a képre: '' ez nagy Mo. alakú? '' erre a csaj: '' nem, Kárpát-medence alakú ''. Sztem is inkább nagy Mo. alakú volt, mert a Kárpát-medencéhez nem tartozik hozzá a tengerpart ( vagy igen? ). -
piqla
őstag
-
Thomas1
addikt
Hát ez a műsor sem okozott túl nagy meglepetést. A kiskerarak.hu-s csávónak lett volna esélye, ha kibök 2 kibaszott számot, amit kértek tőle.

-
Pá
addikt
Igen, Ő tényleg egész normális, lényegretörő kérdésekkel. Még az Erdélyi is jó arc meg a brókernetesnek is vannak jó meglátásai. A CBA-s csávó egynek jó, viszont a kiscsajban van valami irritáló, talán a nyávogós hangja idegesít vagy nemtudom, de nem bírnám vele sokáig egy légtérben. A dagi meg nem csinál semmit csak ül néz ki a fejéből, aztán mindig azt csinálja, amit a többség. Mint egy jól nevelt birka.
-
GodHeart
senior tag
ebben a műsorban fogadnak el egyáltalán ötleteket!? No nem mintha eddig egyik is tetszett volna...

-
Woodslave
félisten
lehet nem figyeltem eléggé, de nekem elég furcsa volt ahogy ráugrottak erre a vízerőműs dologra, nem?
-
Skipp
senior tag
Megint ez a jóember, az Erdélyi nevezetű vitte a prímet a hülyeségeivel, meg a beszólásaival.
LeRoy-os emberke meg egész műsor alatt szólt vagy 4 mondatot...
Az a katapulto vagy mifene háááát nekem nagyon uncsinak tűnt.
De az a kocsival vásároljunk csaj az jó volt, az ötlete hát az kevesebb szót érdemel, mondjuk azt, hogy nem életképes.
Megmondtam itthon, hogy fel fog ülni arra a kis asztalra, de azt is hogyan... (enyhén k*rvás beütés
)
''...mi meg a folyóval világítunk...'' Nahhh, végre eszember jutott, ez volt az egyik mondat Erdélyitől. -
Chili7
őstag
Tegnap volt az a csaj az ''abc-drive'' ötletével!
Lázár sztem józanul ítélte meg, hogy ez így nem nagyon tudna működni a magas költségek miatt!
Mindenesetre én tutira hasznát venném,-még ha pár km-et menni kéne miatta,- ugyanis rohadt lusta vagyok hazafele menet megállni akármilyen boltan is vásárolgatni! -
Integra
titán
zób kati megszólal energia ügyben és leszakad a plafon...
legalább maradna csöndben
-
Pá
addikt
Aki lemaradt valamiről, az az RTL Klub honlapján megnézheti a műsort.
-
Aki lemaradt a léghajós részről, most pótolhatja [link] érdemes figyelni a muksó felvezető szövegét

-
lesaux
veterán
Köszi mindenkinek.
A kutyatáposat láttam. Ott a csaj azért rátapintott a lényegre. Cégvezető volt a gyerek, vannak kapcsolatai, látta, hogy készül a termék stb., aztán gondolta, ilyet ő is tud. Hát nem.
A mosodás netcafé szerintem annyira nem is szar ötlet, illetve netcafés mosoda inkább. Amíg megy a mosógép, az asszony letölti a mailjeit.
Igaz, Magyarországon talán annyira nem nagy divat mosodában mosni, mint odaát.
Amerikai hadsereg meg a léghajó.
El bírom képzelni, mekkora igény mutatkozott rá. Iraki kisgyerek simán lenyilazza a léghajót. 
-
Apollo17hu
őstag
Nem voltak gyökerek csak nem megfelelően prezentáltak.

4(?). Fószer kutyatápgyártónál dolgozott korábban, aztán kitalálta, hogy ilyet ő is tud: összekutyult sót, borsot, X-vegyszert és mindent, mi jó, majd dobozolta, bevizsgáltatta, és elnevezte kutyaeledelnek. Mindezt - ha jól emléxem - harmadáért akarta adni a versenytársak áraihoz képest. A zsűri kiszállt.
5(?). Zenetanár hozta a szintetizátorát, aminek a billentyűin macik meg színes képek voltak, és szerinte ezzel pl. az ovis gyerekeket lehetne zenélni tanítani [előnye: nem szükséges ismerni az (zenei) ABC-t]. A zsűri 1-1 6 évnél fiatalabb gyerekkel tesztjelleggel beszállt.
Léghajó: A muki 25 milliárd forintot kért volna arra a célra, hogy megépítsen egy batárnagy léghajót, amiben - szemléltetésként - egy Boeing 747-es 5-ször elfért volna. Vmi 10000 m^2 hasznos területről beszélt, meghogy az amerikai hadseregnek erre igénye lenne, de azt konkrétan nem tudta megmondani, h hol lehetne hasznosítani. - Nem kapott támogatást.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Nem néztem végig, csak 3 jelentkezőt láttam.
1. egy csaj, internetcaféval egybekötött nyilvános mosodát akart nyitni unatkozó háziasszonyoknak
2. egy fickó többnapos folyami sétahajós utazásokat akart szervezni, teljes ellátással, stb. Erre néhányan kaptak a zsűriből, de ők inkább valami bulihajót akartak belőle kihozni.
3. 2 gyökér csávó infóterminálokat akart telepíteni látványosságoknál és forgalmas helyeknél. Amire szerintem már van így is elég nagy kínálat. -
TayRol
nagyúr
A mosógépes leányzó sem volt önbizalom-hiányos... ''Lenézett a zsűri, s még finoman is fogalmaztam...''

-
lesaux
veterán
Csak a végére értem haza. Milyen ötletbe szállt be a zsűri?
(Ez a kutyakajás fazon tényleg elég gáz volt.) -
Chili7
őstag
Ez a Leroy gyerek csak az ingyen műsor miatt van itt. Ekkora szerepválalással akár én is -nullforintal beülhetnék ide!
-
Hapcis
tag
Sziasztok!
Csak röviden.. az szvsz-em.
A műsor szórakoztató azt leszámítva, hogy a bírák elé vonuló emberkék (úgy tűnik, hogy nem tudják) de azért jönnek a műsorba, hogy sok pénzt csináljanak / dolgozhassanak gazdagéknak.
Mert ugye végül is (burkoltan) de erről van szó.
A nagyokosok csak abba rakják bele ''kis'' pénzüket, amiben biztosítva látják busás hasznukat.
..ja és közben megalázzák nyilvánosan a szerencsétlen ''áldozatokat'', kioktatják, lenézik őket, stb.
Mondjuk, nem tudom a műsorba kerülésért, nem-e kapnak pénzt a megjelenő kliensek vagy egyesek csak színészek? nem tom, de nekem mindegy
..én utolsó utáni esetben mennék oda a kamerák elé és ott kuncsolognék a jó 5letemmel(ellophatják) az apró pénzért! ..mondjuk valaki csak a reklám miatt jön és virít a képernyőn..
..szóval az egész szánalmas, de viszont a tv előtt néha azért jót nevetek a felkészületlen és esetlen bénákon a hihetetlen/képtelen „találmányukon”.
Lilu .. inkább no comment
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
válasz
üzenetére
Az egy nagyon jó arány! Talán 100-ból kettő az, ami tényleg sikeres, további 10, ami talán kicsit halad előre, még vagy 30, ami vegetál, a maradék meg egyértelműen bukta.
Amúgy én sem hinném, hogy az a pár tagú zsűri vinné el a nem szabadalmaztatott, de nem is fizetett ötleteket, inkáb b olyanok, akik látták a TV-ben, valami műsorban, látnak benne rációt és van rá pénzük is...
A léghajó meg szépen ki van téve a természet szeszéjeinek, viharainak, lassú és a méreteihez képest meglehetősen kis terhet képes szállítani. Továbbá költséges is: vagy gyúlékony hidrogénnel töltik, vagy a baromi ritka héliummal, ami ugye nemesgáz és nem lép reakcióba semmivel, biztonságos és még kellően könnyű.
A birkás csak azért kapott zsét, mert biztosan sokakat kikosaraztak előtte, meg ő tényleg AKART DOLGOZNI. -
g@bo
nagyúr
a leroy-os csávó csak ott pöffeszkedik, kussol, és sok biznicbe nem száll be.

-
Hunterevil
tag
a hadi felhasználású léghajóról: [link]
-
Elpresidente
tag
A léghajó már régi ötlet, én kb. 6-7 éve olvastam egy cikket egy teherszállító léghajóról (ha jól emlékszem a Siemens ötlete volt). Szerintem 250 milliárdból nem lehet megcsinálni, túl sok követelmény van egy légi járművel szemben és kellene hozzá összeszerelő csarnok, plusz hangár a tárolásra. A méretek alapján nem lenne olcsó mulatság.
-
törölt tag
Egyébként amit ott az Erdei elkezdett mondani, az se volt kis 5let, támogatni kéne, a fiatalok cégalapítását, mert jóhogy van egy csomó orbitális baromság, de lenne egy csomó életképes elgondolás is , és hosszútávon ha csak 10ből 2 maradna meg akkor is megérné szerintem.
De javítsatok ki a tévednék
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
szerintem egykori saját magát is láthatta a srácban.
látta benne, hogy a srác még nincsen elrontva és szeretne csinálni, hogy 21 évesen odamert állni egy ilyen kis ötlettel és végig is tudta azt mondani jobban, mint a legtöbb felnőtt, pedig nagyon parázott az elején szegény.
egyszerűen segíteni akart neki. egy jogtiszta szoftveres pc neki semmi, ezen felül a srác jól közelítette meg a reklám oldalát is a dolognak. ténylegesen számolt is, árakat kért be, szóval megcsinálta amit 21 évesen önerőből meglehetett. ezeket maga rakosgatta össze otthon, nyomtatott meg vagdosott mint az őrült.
még a végén a srác a zsoltinak fog dolozni később, figyeld meg. -
törölt tag
Ez így van, de továbbmegyek, ha ők tényleg ekkora dolgot találtak ki, amit még senki, akkor a francért nem védetik le azonnal. Odamentek volna, elmondják hogy kéne X pénz a levédetésre, mert erre és erre 10 év múlva elengedhetetlen lesz a léghajó, szerintem röhögve megkapták volna a pénzt.
-
Ha a léghajó tényleg ilyen nagy biznisz lenne, vmelyik nagyobb cég (Boeing, Airbus) már rég épített volna.
-
törölt tag
Annyi az
, ahogy mondta a faszi ''limuzinnal , galambokkal, stb stb'' tényleg annyi
, én itt a községi viszonylatból indulok ki, tehát nem Budapest, igazhogy nem vagyunk messze(15km) de itt a faluban olyan 1.5-2milláig vannak az esküvök, asszem egy jellemző, adat, ismerem a virágost
jó barátnőm, 1 esküvőre átlagban 300ezret hagynak ott virágra, de 5-600 ezer se ritka, akkor már nem is tűnik olyan soknak az a 2millió, főleg nem Budapesten és főleg nem egy ilyen ''elit'' cég szervezésében. -
törölt tag
Nagyon nagy arc az ember, és tényleg látszik mekkora agy, amikor a léghajósnál azt mondta hogy ''... mert ha azt mondja nekem hogy 10év múlva Marseilleből Tunisba akar átvinni ivóvizet...'' 3perc alatt életképesebb megoldást, mondott a léghajóra, mint az a 2.
Hadsereg, meg hasznosítás, de egy konkrét dolog nem hangoztt el.
Azért kiváncsi lennék mit gondolhat magában pl. amikor bizniszel a sráccal
, nyilván látott benne valami fantáziát, mert különben nem szállt volna bele.
De egyébként szerintem nem rossz megoldás, az a zsebmenetrend, de én tovább finomítanám a menetrendek mellé odaraknám a logókat, melyik megállóban milyen bolt van, aztán a végére meg a teljes hirdetést.Szerintem is, lehet ez, akár, egy életképes elképzelés. -
Loretto
veterán
Nekem a léghajós tetszett a legjobban. Arról sajnos egy szó sem esett, hogy mennyire lenne biztonságos, egyszeri vagy többszöri lenne a gyártás , ténylegesen mekkora a terhelhetősége, fenntartási költsége etc.
Ami az esküvőt illeti: igazából most lehet majd nagyot kaszálni, amíg monopolhelyzetben van, de azért érdekesnek tűnt, hogy 2,5 millából készül az esküvő. Nekem soknak tűnik, lehet hogy garasos vagyok.
-
A távcsöves muksó remélem nem gondolta komolyan a 0,3-30 billió forintos bevételt 10év alatt (ahogy a Lilu mondta ez még 100 év alatt is szép teljesítmény lenne
) -
Skipp
senior tag
Hát mai is voltak jobbak és rosszabbak.

Vajon miért a CBAs emberke ugrott rá cápaként az olajos bizniszre? Csak nem terjeszteni akarja?
A zsebmenetrendnek meg nem láttam túl sok értelmét, de az Erdélyi végülis az utolsó pár mondatában megmagyarázta, miért adott bele.
Azok a nagy léghajósok meg elbaszták, de nagyon. Ha úgy mennek oda, hogy jövő hónap 29.-ik napjáig kell az amerikai hadseregnek 12 darab ilyen és itt van a terv, meg minden ,csak pénz kell, és holnap indulunk akkor megkapták volna. De csak így, hogy majd egyszer kelleni fog, hát megértem, hogy nem adtak bele....
Távcsőre meg annyit, hogy Kenyában pl kinek kell egy távcső? Másik meg ha porszemcséket akarok nézni, akkor veszek egy sima nagyítót, ha meg csillagokat, akkor egy kurvadrága teleszkópot és ennyi.
Szaloncukrost nem láttam sajna.
Az esküvőszervezős csaj meg jól felkészült volt, tudta mit akar, el is tudta mondani, így kell valahogyan csinálni.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
''...neki absz a forrest gump-ban van az ereje...'' hát ez mekkora duma

azért látszik, hogy itt csak az erdélyi az igazi agy -
Integra
titán
válasz
Ultram3jor
üzenetére
nekem nem kéne ilyen szaloncukor.
pusztán egy okból, pedig frankó ötlet.
mégpedig azért, mert az akasztókat nálunk a család közösen csinálja, közös időtöltés -
Ultram3jor
senior tag
Most kezdödött ez a csoda!
A szaloncukros jól befürdött... -
realgames
csendes tag
Es eszembe jutott meg valami - sajat magam dolgaibol kiindulva - :
mi van akkor ha valakinek az 5lete nincs levedetve, de valoban kivitelezheto es jo dolog. Egyik kis milliardosunk - mondjuk a lovaktol megcsomorlott kozert-lanc tulaj
- azt mondja hogy, o ez nekem nem kell kiszalok a bulibol es a licitbol, majs szepen megcsinalja a dolgot. Emebrunk eszmel es mivel hogy nincs levedetve, max tisztessegtelen uzleti magatartasert beperli. Milliardosunk pedig rohogve kifizet karpotlaskent 5-6 milliot, de onnantol kezdve mar ove az otlet....
Nos?
-
Loha
veterán
válasz
realgames
üzenetére
Tragedia 3. : Ha mar a szegeny joembereknek akik bemennek, van onbizalmuk ahhoz hogy orszag vilag elott elmondjak mit talaltak ki, akkor legalabb egy nyomorult szek vagy asztal csak jarna, nem ? Szinte ugy erzi magat az ember mintha kivegzesre menne: ott allsz 1edul , a kivegzo osztag meg kenyelmesen ucsorog.....szanalmas....
Tiszta vizsga feeling az egész, csak ott nincs vörös szőnyeg sem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
realgames
csendes tag
Engedtessek meg hogy en is par szot hozzaszoljak.
Roviden es tomoren, ha egy szoban kellene jellemeznem a musort ennyit mondanek : Tragedia!
Tragedia 1 . : Szegeny Lilu....most hogy a VV4 kisse csuszik a valasztasok miatt, szegenyt valahogy azert eloterben kell tartani....na de igy??? Amikor a delikvenseket interjuvolja a terembol kijovet, es szinte loki oda az oszlophoz, hogy na akkor Sanyi bacsi meg van lepodve hogy egy fillert se kapott? Lehet latni rajta hogy o neki sem tettszik igy de hat ezert kapja a penzt.....
Tragedia 2. : Lilu stylistja jo lenne ha neha megfujna egy alkoholszondat....
Tragedia 3. : Ha mar a szegeny joembereknek akik bemennek, van onbizalmuk ahhoz hogy orszag vilag elott elmondjak mit talaltak ki, akkor legalabb egy nyomorult szek vagy asztal csak jarna, nem ? Szinte ugy erzi magat az ember mintha kivegzesre menne: ott allsz 1edul , a kivegzo osztag meg kenyelmesen ucsorog.....szanalmas....
Felmerult bennem a kerdes hogy miert pont ezek az emberek kerultek be a milliardosok kozul.....erdemes lenne ezen is elgondolkodni....
Konkluzio a reszemrol : A nagy uzletek sohasem a nezok bevonasaval zajlanak.....azaz szerintem itt se. 1szeru kis keso esti nezosavra valo...
Mindenkinek kellemes 7veget! -
törölt tag
Én ugyanezt mondtam, és Erdélyi pontosan ezért nem ment bele, meg a szélén ülő faszi, ilyenre nem lehet alapozni, meg komoly céget építeni hogy ''majd a fiaim segítenek délután +hétvégén''.
Elhiszem hogy eggyütt jártatok, de akkor is nagy beszólás volt amikor azt mondt a srácnak hogy nálunk a csajok csak rise of nationsöznek nem fpseznek
[Szerkesztve] -
_Yvorl_
tag
-
Skipp
senior tag
Szerintem az öreg pont azért kapta meg a 12 milláját, mert megsajnálták. Vagy tisztelték, hogy feltette erre az egész életét. (bár lehet, hogy egyik szó se a megfelelő.) Nem vagyok ismerős semmilyen formában a repülőgépgyártásban, meg az eladásban, de ha mondjuk beindulna és több megrendelés lesz teszemfel, mint amennyit az emberünk le tud gyártani, akkor mivan? Megmondják, hogy Józsibácsi (vagy tudom is én hogy hívták), mától napi 1 órát alszik a többiben szerel?

E-sportos gyerek meg abszolút no comment.... Így nem lehet bemenni. Ennyi erővel én is kérhetnék autópálya építésére pénzt, mert láttam már, hogyan aszfaltoznak...
Kutyamosón meg én egy jót nevettem.
-
_Yvorl_
tag
válasz
üzenetére
Ezügyben tiltakozom a feleségemmel régen együtt jártunk FPS lanpartikra kéát géppel és tök jó volt.
Amúgy meg kaki a műsor nagy része teli van olyanokkal akiknak dunsztjuk sincs mit is akarnak csak elmennek műsorba én máig nem tudom hogy lehe todaálni pénzt kérni anélkül, hogy bármi elképzelésem lenne mennyibe kerül a termék mennyiért tudom eladni menyibe vana konkurenciánál valami hasonlő nem mértem fel hogy van e rá igény esetleg és iylenek.
Öreget meg sajnáltam mert nem tartom fair nek hogy ő beletette az életét két házát mindenét és akkor jön pár gazdagocska akik alamizsnának odatolnak 12 millát és hogy ezért megveszik mindennek a felét és akkor még azt is benyögik hogy a nyereségosztozás ám nema tulajdonhányad arányába van nehogy már jólérezze magát élete munkájában a kisöreg.
CSak sajnos halványlilája nem votl az üzlethez és az iylen embert lehet mindenéből kiforgatni, hogy még örül is neki egy ideig. -
törölt tag

Earthquaket akar az ember szervezni?
bazzeg, ide tényleg bármivel be lehet menni, na de ilyen losert hogy lehet összeszedni?
Erdélyi, szerintem fair volt az öreggel, igaza volt, szegény azt se tudta hogy mit jelent 50%, és neki mit kell azért adnia...
báááz mekkora arc az ember
''egy csaj se nyom fpst''
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
megy a műsor
-
Integra
titán
erdélyi ''superman'' zsolt a sztanó mellet ül, jobbról a második faszi
az edison network kreatívja volt sokáig, ültem vele párszor egy asztalnál, félelmetes pali.
aztán önállósította magát, mediaconsulting a cége.
ő csinálta többek közt a seat és vw reklámjait, az axelero kampányát, az est fm kampányát, és ő a kovács pisti szdsz kampány agya is.
szerintem egy zseni.
amúgy drámai, hogy ilyen absz felkészületlen embereket hogy lehet beengedni, egyik-másik már a ciki határát súrolja erősen
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nem tudja valaki lehet még jelentkezni?

Kérdezném, ha egyszer nem vagyok 100%ig felkészült akkor miért megyek oda?
Betanul egy szöveget és dadogva előadja, hát nem tudom, nem volt meggyőző. Ez az utolsó meg egyenesen baromság volt. Nem is értem az embereket, ilyen hülyeségekért várjál el a pénzt.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Telefontolmács nem rossz ötlet.

-
lorcsi
veterán
kapja, de csak ha eladják
addig is kell vmiből élnie, ha pedig azt nézzük a vele szemben lévőek mennyit keresnek...nem kétkezi munkával
Integra : merinói juhot v. birkát
akar tenyészteni a válastásokra a tanyája körül egy nagyon ügyes csajszi az eddigi legjobb előadást/tervet adta választásra
Elmondása szerint az olaszok nagyon vinnék
föld és állat kell hozzá 20ha és kb. 200 állat
12M kapott, 70-30% osztoznak a bevételen
[Szerkesztve] -
Integra
titán
mi volt? elfelejtettem bekapcsolni

-
lorcsi
veterán
Ez a merinói tenyésztő nagyon tudja mit akar keresztbe kasba
de az a minimálbér
, színte kizsákmányolják nyílvánosan 
[Szerkesztve] -
XSiGma
aktív tag
tegnap volt szerencsém megnézni.csak a gond ott volt hogy a műsor első felében volt egy csepp adáshiba ami olyan kurvára idegesítőő volt..felvetődik a kérdés:vajon csak nálam volt szar?

-
Integra
titán
erdélyinek tuti vörösréz van fuga helyett a márványpadló kövek között, de nekünk csak fugára tellett, nem buta dolog. 5 év alatt én egyszer sikáltam fel gyökérkefével meg súrolószerrel a követ, beszarás mennyire kemény meló
mondjuk az is igaz, hogy különböző minőségű fugaporok is vannak, mien veszettül koszolódik sajna
abban viszont igazuk van, hogy nem könnyű a pontos értékesítési csatornát megtalálni hozzá
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
takarítómániásoknak még a fugából is

nálunk speciel fehér a fuga, azon nem vettem észre hogy annyira koszolódik, pedig használjuk már 7-8 éve a konyhát elég alaposan
qurva rövid ez a műsor
[Szerkesztve] -
Frakk
tag
''Háztartási takarító arzenál''
Ez tetszett
-
-
Frakk
tag
Nem vágom az önetető mért új találmány?
Halaknak legalábbis tuti, hogy van. Érdekes, hogy kutyának macskának még nincs. -
-
Integra
titán
-
lorcsi
veterán
Ez nem rossz, csak az a szőke hp nem kellene bele a L...
az első nagyon izgut, a második hájfejű jól meggyőzte őket -
Integra
titán
retek klub műsora, téma adott, lehet hogy valami amit érdemes nézni
hehh, erdélyi zsolt a kreatív agy ismerős.
cba lánc alelnök már gázos...
ja, épp megy
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjon nemet, minthogy ''kisemmizik''. Emlékeim szerint az a csaj (ha esküvőszervező+hitelkontrukciónyújtás volt a tárgy), nem volt buta, bár nem emlékszem mi volt a vége.