Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
őszintén szólva engem irritált ez a műsor :S
nem mindegyiket néztem, az uccsó 2t nem láttam, de ami a legjobban zavart : beharangozzák hogy jó ötletért kapod a támogatást, tőkét...ehhez képest arról szólt az egész hogy a jó ötleteket, szabadalmakat felvásárolták...amiben némi fantázia volt, az nem úgy kezdődött hogy dobjuk össze az indulótőkét és pl 30-40 % os részesedésünk lesz, nem...egyből : jó, megkapja a pénzt, de 51-60% ot akarunk...sztem ez nem fair, akármilyen snájdig üzletemberekről van szó, ezt csinálják meg sutyiba de ne tv műsorban, őszintén ha nekem volna valami újító ötletem fix hogy nem vittem volna eléjük az üyet mert nem eladni akarom hanem megvalósítani
a csaj meg egyenesen irritáló volt, lehet ért valamit az üzlethez de én személy szerint a 8 általánost is nehezen nézem ki a fejéből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest