Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Hát mai is voltak jobbak és rosszabbak.

Vajon miért a CBAs emberke ugrott rá cápaként az olajos bizniszre? Csak nem terjeszteni akarja?
A zsebmenetrendnek meg nem láttam túl sok értelmét, de az Erdélyi végülis az utolsó pár mondatában megmagyarázta, miért adott bele.
Azok a nagy léghajósok meg elbaszták, de nagyon. Ha úgy mennek oda, hogy jövő hónap 29.-ik napjáig kell az amerikai hadseregnek 12 darab ilyen és itt van a terv, meg minden ,csak pénz kell, és holnap indulunk akkor megkapták volna. De csak így, hogy majd egyszer kelleni fog, hát megértem, hogy nem adtak bele....
Távcsőre meg annyit, hogy Kenyában pl kinek kell egy távcső? Másik meg ha porszemcséket akarok nézni, akkor veszek egy sima nagyítót, ha meg csillagokat, akkor egy kurvadrága teleszkópot és ennyi.
Szaloncukrost nem láttam sajna.
Az esküvőszervezős csaj meg jól felkészült volt, tudta mit akar, el is tudta mondani, így kell valahogyan csinálni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest